Productnieuws

De nieuwe Split warmtepompen van Nefit Bosch

Compress 3400i AWS, de nieuwe serie split warmtepompen van Nefit Bosch, biedt een brede range vermogens van 4 tot en met 14 kW, zowel in hybride, als in all-electric varianten. Alle modellen hebben een hoge COP en blinken uit in installatie- en onderhoudsgemak. De concurrerende prijsstelling en de zekerheid van een solide service-organisatie, maakt de Compress 3400i AWS tot een slimme keuze voor zowel eindgebruikers, als installateurs.   

Hoogwaardig product met instapprijs  

De nieuwe Compress 3400i-warmtepompen voor zowel BENG-nieuwbouw, als voor renovatie, kennen een concurrerende aanschafprijs. Zowel de binnen-, als de buitenunits komen uit eigen huis, zodat kwaliteit en systeembetrouwbaarheid geborgd zijn. Het vermogensbereik is 4 tot 14 kW. Naast een compacte binnenunit is er een staande binnenunit met geïntegreerde warmwaterbereiding. De Compress 3400i biedt hoogwaardige, nieuwe technologie voor de prijs van een instapmodel.

Hoge COP, eenvoudige installatie

De Compress 3400i heeft een energielabel tot A+++ en een COP tot 4,75 (A7/W35) voor verwarming. Ook de COP voor warm water is hoog, tot 3,2 (XL-profiel volgens EN16147). Met zijn hoge aanvoertemperatuur van 60℃ is de Compress 3400i ook aantrekkelijk voor renovatie van bestaande hogetemperatuur afgiftesystemen. Een ander pluspunt is de compacte opstelling: een buffervat is meestal niet nodig dankzij het lage debiet. Naast ruimte, bespaart dit tijd en kosten bij installatie.

Drie-in-een oplossing voor BENG

Naast verwarming en warm water kan de Compress 3400i, in combinatie met een lagetemperatuur afgiftesysteem, ook zorgen voor topkoeling. Alle modellen hebben een kwaliteitsverklaring en voldoen aan de eisen voor BENG. Het koudemiddel met een laag GWP (R32) draagt bij aan kleinere ecologische voetafdruk.

Draadloos verbonden met nieuwe app

Het systeem kan op afstand worden beheerd via HomeCom Pro, het installateursplatform van Bosch. Voor gebruikers is er de nieuwe HomeCom Easy app.

ISDE Subsidie tot € 3.450 euro

Met de huidige subsidie van Rijksoverheid wordt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor een Compress 3400i warmtepomp. Voor alle Nefit Bosch warmtepompen is subsidie (ISDE) mogelijk.  

Bekijk het assortiment