Productnieuws

De nieuwe Tzerra Ace-Matic is altijd optimaal afgesteld

Remeha introduceert nu de Tzerra Ace-Matic, een revolutionaire cv-ketel met een elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem. Een toestel dat door de diepe modulatie bij uitstek geschikt is voor een koppeling met een hybride warmtepomp. Door de standaard ingebouwde zonneboilerregeling is de Tzerra Ace-Matic heel eenvoudig te koppelen aan een zonneboiler. Ook is hij uitstekend geschikt voor goed geïsoleerde woningen met een kleine warmtevraag.

Belangrijkste eigenschappen

Met de Tzerra Ace-Matic kies je voor intelligente eenvoud, zekerheid en tijdwinst. In een notendop de belangrijkste eigenschappen:

  • Volledig automatische afstelling en inbedrijfstelling
  • Altijd optimale verbranding
  • Diepe modulatie
  • Het Ace-platform - ken er één, ken ze allemaal
  • Installatie- en servicevriendelijk

Volledig automatische afstelling

De Tzerra Ace-Matic is uitgerust met een elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem dat zich aan bijna elke gassoort aanpast. Het toestel stelt zichzelf volledig automatisch af.

Service- en onderhoudsvriendelijk 

Service en onderhoud zijn makkelijk te verrichten, omdat er meer ruimte is in de omkasting (net als bij de Avanta Ace) en omdat je service en onderhoud bij dit nieuwe toestel heel makkelijk vanaf de voorzijde uitvoert.

Hoog modulatiebereik zorgt voor duurzaamheid

Waar de meeste moderne cv-ketels een modulatiebereik hebben tot zon 1:5 moduleert de Tzerra Ace-Matic tot 1:8. In moderne woningen of huizen die al goed zijn geïsoleerd kan dit toestel de nog zeer beperkte warmtevraag erg zuinig invullen, zonder in te leveren op warmtapwatercapaciteit.

Ken er één, ken ze allemaal

Remeha werkt aan simplificatie en standaardisatie van de toestellen. De Tzerra Ace-Matic is uitgerust met het bekende Ace besturingsplatform (eSmart inside) en de afmetingen en aansluitingen zijn identiek aan de Avanta Ace. Ook heeft het toestel veel dezelfde serviceonderdelen en accessoires als de Avanta Ace.

Compleet geleverd en snelle installatie

Net als bij de Avanta Ace, zijn veel onderdelen al standaard ingebouwd. Daarnaast zijn de condensafvoer en de afvoer van het veiligheidsventiel intern al gecombineerd, wat weer een aansluiting scheelt. Bij installatie hoef je geen rekening meer te houden met extra ruimte naast het toestel voor service en onderhoud. De Tzerra Ace-Matic is zelfs in een keukenkastje te plaatsen.

Bekijk het assortiment