Productnieuws

De nieuwste generatie paneelradiatoren van Radson

De nieuwste generatie paneelradiatoren van Radson vertegenwoordigt een revolutie in verwarmingstechnologie, waarbij flexibiliteit en innovatie samenkomen om aan de behoeften van diverse projecten te voldoen. Of u nu een renovatie uitvoert of een nieuwbouwproject begint, onze uitgebreide lijn radiatoren biedt ongekende mogelijkheden voor elke situatie.

Deze nieuwe lijn bevat maar liefst zeven modellen:

  • Drie nieuwe standaardmodellen: Compact HP, Standard HP en Hygienic HP.
  • Drie modellen met nieuwe Flex 8C technologie: Integra Flex 8C met geprofileerd voorpaneel, Integra Parada Flex 8C met vlak voorpaneel en Integra Ramo Flex 8C met gestructureerd voorpaneel.
  • Één nieuw designmodel: Tinos H Flex.

Onze radiatoren zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende eisen van moderne gebouwen. Ze zijn bestand tegen een druk van 10 bar in plaats van de standaard 6 bar, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, met name om te voldoen aan de eisen van gestapelde gebouwen en stadsverwarmingssystemen.

De drie Flex 8C modellen bieden alle flexibiliteitsopties. Met acht aansluitpunten garanderen deze radiatoren een grote installatievrijheid voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bovendien kunnen de thermostaatkoppen vrij rechts of links worden geplaatst, wat resulteert in uitstekende aanpassingsmogelijkheden. Hun flexibiliteit wordt verder verbeterd door vaste messing pluggen in combinatie met verwisselbare blindstoppen. Door het gebruik van meegeleverde nippels kan u de originele ½”-aansluiting gemakkelijk omzetten in een externe ¾”-aansluiting.

Bij Radson begrijpen we dat stijl net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom bieden we een breed scala aan afmetingen, zeventig kleuren en drie unieke ontwerpen om uit te kiezen. De variant met aansluiting in het midden en rechtsonder biedt bijvoorbeeld ongekende flexibiliteit bij het plannen en installeren van uw verwarmingssysteem.

We hechten ook veel belang aan de duurzaamheid van onze producten en verpakkingen. De nieuwe generatie paneelradiatoren heeft daarom een verbeterde duurzame verpakking. We hebben ook rekening gehouden met het feit dat een verbeterde verpakking stapelen gemakkelijker maakt. Het garandeert de stabiliteit van het product tijdens opslag en levering.

Kortom, met de nieuwe generatie radiatoren van Radson kiest u voor flexibiliteit, eenvoudige installatie en stijl. Creëer uw comfortabel binnenklimaat met Radson.

Bekijk het assortiment