Productnieuws

De slimste WTW-unit van Europa: DucoBox Energy Comfort Plus

Ventileren met hoog rendement

De DucoBox Energy Comfort Plus zorgt voor mechanische toe- en afvoer. De warmte uit de ventilatieretourlucht wordt overgedragen aan de verse toevoerlucht. Het toestel is uitgerust met intelligente vraagsturing van de bovenste plank. Dit zorgt voor een uitermate energiezuinige werking. In combinatie met een slimme vraagsturing op basis van CO2 en vocht zorgen de dynamische luchtverdeelfilters voor een uitzonderlijk rendement.

Installatiegemak

Het toestel is volledig links/rechts uitwisselbaar op basis van software en dit dankzij een gepatenteerd principe van dubbele by-pass. Zo past het in elk mogelijk scenario en hoeft de installateur maar rekening te houden met één enkel artikelnummer.

Het toestel weegt daarbovenop maar 21 kg en is dus zeer makkelijk te monteren door een persoon. De automatische inregeling van elk DUCO-toestel is ook opnieuw aanwezig, deze keer gecombineerd met de handige kopieerfunctie voor seriematige bouw. Na het kwalitatief inregelen van de eerste woning kunnen de instellingen dus gewoon meegenomen worden naar het volgend gelijkwaardig adres. De inregeling gebeurt op constante druk, wat een tijdsbesparing tot wel 50% oplevert.

Uitbreiding mogelijk

De DucoBox Energy Comfort Plus valt uit te breiden met alle mogelijke externe componenten van het DUCO-gamma. Zo kan er in elke ruimte voorziening getroffen worden voor een plaatselijke CO2- en/of vochtmeting, inclusief bedieningscapaciteiten. Gebruiksgemak voor de bewoner staat hierin centraal.

Een WTW-unit voor elk project

Dankzij de verschillende uitvoeringen en in te stellen capaciteit tot 550 m3/u is er een WTW-oplossing voor elke situatie. Ongeacht renovatie of nieuwbouw zorgt dit gebalanceerd D-ventilatiesysteem voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Zo kleurt de toekomst groener dan ooit.

Bekijk het assortiment