Productnieuws

De vernieuwde Walraven RapidRail® en RapidStrut® Montagerails

Door enkele aanpassingen aan het vertrouwde Walraven RapidRail® en RapidStrut® Montagerail bieden de rails meer voordelen. Dit maakt de montagerails voor uiteenlopende projecten de juiste keuze.

Duurzamer
In het productieproces van beide rails zijn enkele aanpassingen doorgevoerd en worden de montagerails nu duurzamer geproduceerd. Ook zijn de rails nog makkelijker in gebruik geworden, omdat er verminderde trompetvorming ontstaat door een verbeterd zaagproces.

Verbeterd gatenpatroon
Het bestaande gatenpatroon van de Walraven RapidRail® is verbeterd. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om Walraven starQuick® beugels, met behulp van houtschroeven, aan de montagerail te bevestigen. Ook het gatenpatroon van de Walraven RapidStrut® is vernieuwd: zo is er een extra gat toegevoegd speciaal om ankers te bevestigen. Hierdoor kunnen met behulp van betonschroeven gemakkelijk en snel verbindingen gemaakt worden aan muren of plafonds.

Verbeterde kenmerken
Dankzij het verbeterde, lichtere gewicht is de Walraven RapidRail® montagerail ook op de bouwplaats beter te verwerken in projecten. De Walraven RapidStrut® rail, geschikt voor (middel)zware toepassingen, heeft een geoptimaliseerde vertanding voor nog sterkere en veiligere verbindingen. Bovendien zijn de wandconsoles versterkt met geoptimaliseerde grondplaten.

Hoge corrosiebestendigheid
Daarbij behoren de rails tot het Walraven BIS UltraProtect® 1000 systeem. Dit betekent dat de producten een extreem hoge corrosiebestendigheid hebben, wat getest is met zoutsproeitesten van minimaal 1.000 uur (volgens ISO 9227).

Technische ondersteuning
Het Walraven team van experts staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de juiste informatie. Kijk voor meer informatie op: www.walraven.com/nl/projectondersteuning. Wij helpen jou graag verder!

Bekijk het assortiment