Productnieuws

De vernieuwde Walraven RapidRail® en RapidStrut® Montagerails

De vertrouwde montagerails van Walraven zijn verder geoptimaliseerd en bieden nu een aantal verbeterde toepassingen. Hierdoor worden de werkzaamheden op de werkplaats niet alleen versneld, maar ook lichter. Dit maakt de montagerails voor uiteenlopende projecten de juiste keuze.

Duurzamer
In het productieproces van beide montagerails zijn enkele aanpassingen doorgevoerd en worden de montagerails nu duurzamer geproduceerd.

Verbeterd gatenpatroon
Het bestaande gatenpatroon van de Walraven RapidRail® is verbeterd. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om Walraven starQuick® beugels, met behulp van houtschroeven, aan de montagerail te bevestigen. Ook het gatenpatroon van de Walraven RapidStrut® is vernieuwd: zo is er een extra gat toegevoegd, speciaal om ankers te bevestigen. Hierdoor kunnen met behulp van betonschroeven gemakkelijk en snel verbindingen gemaakt worden aan muren of plafonds.

Verbeterde kenmerken
Dankzij het verbeterde, lichtere gewicht is de Walraven RapidRail® montagerail ook op de bouwplaats beter te verwerken in projecten. De Walraven RapidStrut® rail, geschikt voor (middel)zware toepassingen, heeft een geoptimaliseerde vertanding voor nog sterkere en veiligere verbindingen. Bovendien zijn de wandconsoles versterkt met geoptimaliseerde grondplaten.

Hoge corrosiebestendigheid
Daarbij behoren de rails tot het Walraven BIS UltraProtect® 1000 systeem. Dit betekent dat de producten een extreem hoge corrosiebestendigheid hebben, wat getest is met zoutsproeitesten van minimaal 1.000 uur (volgens ISO 9227).

Technische ondersteuning
Het Walraven team van experts staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste informatie. Kijk voor meer informatie op: www.walraven.com/nl/projectondersteuning.

Bekijk het assortiment