Productnieuws

Denk Smart, voor je start!

Kwaliteit en snelheid verenigen is geen eenvoudige opgave. Dat beseffen we ons terdege bij Ubbink. Ook wij zien hoe groot de werkdruk is, maar je staat er niet alleen voor. Vanaf de voorbereiding tot de oplevering helpen we je. Enerzijds door slimme producten aan te bieden, maar ook door je laagdrempelig te voorzien van alle benodigde informatie, met handige montage video’s en door checklists aan te bieden.

De montage video’s voorzien je van veel bruikbare informatie en tips en is een goede voorbereiding wanneer je een nieuw product van ons gebruikt. Maar ook als je al bekend bent met onze producten raden we je aan om de montage video’s te bekijken. Aantoonbaar vakkundige montage en installatie wordt namelijk steeds belangrijker. Zeker na de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Werk je volgens de voorschriften – zoals die zijn uitgelegd in de montage video’s – dan lever je aantoonbaar vakwerk.

Een extra zekerheid zijn ook de checklists van Ubbink. Zijn alle werkzaamheden afgevinkt dan heb jij Wkb-proof werk geleverd.

Slimme nieuwe oplossingen
Met Ubbink zorg jij dat het binnen- en buitenklimaat vakkundig gescheiden worden. Dat is de kracht van al onze oplossingen: wij zorgen dat binnen en buiten, installatie- en bouwtechniek naadloos op elkaar aansluiten, onder andere door onze nieuwste ventilatieoplossing.

Ventus – geïsoleerde dakdoorvoeren

Strak afgewerkt op het dak zorgt de Ventus voor een optimale aan- en afvoer van ventilatielucht.

De nieuwe Ventus dakdoorvoeren zorgen ervoor dat isolatiewaarden van het dak behouden blijven. Daarnaast onderscheidt de Ventus dakdoorvoer zich door het installatiegemak. Slechts een minimale dakdoorbreking is nodig, het maken van de dakdoorbreking is gemakkelijker en door de haakse dakdoorvoer kunnen leidingen direct langs het dakbeschot worden gemonteerd.

Universele aan- en afvoer van ventilatielucht

Er is geen excuus meer voor ventilatieafvoeren die uit het lood staan. De nieuwe Ventus dakdoorvoeren zijn zowel voor hellende als platte daken beschikbaar en hebben een unieke en eenvoudige instellingsmethodiek, wat ervoor zorgt dat je de doorvoer en kap altijd loodrecht plaatst. Bovendien wordt de Ventus geleverd in alle gangbare kanaalmaten (150, 160, 180 en 200 mm) en is het een complete oplossing inclusief indekdeel en glijschaal of plakplaat. Daarnaast sluiten de Ventus dakdoorvoeren naadloos aan op het Ubbink Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem.

Meer informatie?

Kijk dan op onze website:
www.ubbink.com/nl-nl/denk-smart-voor-je-start
www.ubbink.nl/ventus

Klik hier om naar het Ventus assortiment bij Rensa te gaan.