Productnieuws

Direct warm water tot wel 10.000 liter

Om in alle warm tapwater vraagstukken te voorzien, heeft Masterwatt een nieuw assortiment boilers- en buffervaten van OSO Hotwater. Voor huishoudelijk gebruik of utiliteit. Met vaten tot wel 10.000 liter is er altijd een passende oplossing.

Het assortiment

Het nieuwe assortiment boilers- en buffervaten bestaat uit een grote verscheidenheid aan boilers en tapwaterverwarmers. Hierbij leveren wij van huishoudelijk warm water tot industriële boilers en tapwatervaten. Alle vaten zijn vervaardigd van hoogwaardig rvs en hebben alle aansluitingen netjes weggewerkt onder de kap van de boiler.

We kennen een aantal varianten boilers in het nieuwe assortiment:

  • Direct gestookte, elektrische boilers
  • Indirect gestookte boilers
  • Boilers groter dan 400 liter

Direct gestookte, elektrische boilers

Het assortiment boilers voor huishoudelijk gebruikt telt vijf verschillende varianten met diverse inhoudsmaten.

Saga: Een reguliere elektrische boiler.

Saga Charge:  De Charge™ is een slimme elektronische regeling die de boiler opwarmt op momenten dat de dynamische energietarieven het gunstigst zijn.

Saga Xpress: Drie keer sneller water door middel van zijn twee verwarmingselementen die elkaar afwisselen tijdens het opwarmen.

Saga Industrial: Met zijn C5 klasse extreem

Wally: Is een direct gestookte boiler voor “huis, tuin en keuken” gebruik.

Indirect gestookte boilers

De indirect gestookte boilers van OSO hebben een capaciteit van 200 ,250 of 300 liter!

De Delta Geocoil is specifiek ontworpen voor zeer efficiënte productie van warm water voor alle soorten warmtepompen tot 18 kW dankzij het grote verwarmingsop­pervlak (2,6 – 3,1 m2) van de warmtewisselaar.

De Delta Geocoil heeft een elektrisch verwarmingse­lement aan de onderkant van de tank voor maximale bescherming tegen legionella (moet extern worden geschakeld). De verwarmer kan ook worden ge­bruikt als back-up voor de warmtepomp wanneer dat nodig is, wat zorgt voor maximale operationele betrouwbaarheid. 

Boilers groter dan 400 liter

Voor grote warmtevraag bieden wij de Maxi boilers en tapwatervaten aan. 

De Maxi is ideaal voor warmwateropslag en productie tot 10.000 liter.  

Het Maxi tapwatervat kan met andere Maxi modellen worden gecombineerd om extra tapwater op te slaan. Hiervoor zijn diverse koppelsets beschikbaar. 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag over een van de producten van Masterwatt en de mogelijkheden daarvan?Masterwatt adviseert je graag!

Neem contact op met Masterwatt met een van de adviseurs via 085-303 7450 of stuur een e-mail naar info@masterwatt.com

Bekijk het assortiment