Productnieuws

DucoBox Reno - de slimme keuze voor vraaggestuurde ventilatie bij renovaties

De DucoBox Reno maakt duurzaam renoveren eenvoudig en efficiënt. Als installateur wil je snel, gemakkelijk en kosteneffectief werken, en dat is exact waar deze compacte ventilatiebox in uitblinkt. Lees vooral verder en ontdek de vijf redenen waarom de DucoBox Reno de beste keuze in de markt is.

1. Compacte box, grootse prestaties

De DucoBox Reno is ontworpen met installatiegemak in gedachten. De box kan elke bestaande unit snel en eenvoudig vervangen en met een hoogte van slechts 20cm is dit de meest compacte centrale ventilatiebox op de markt. Dit maakt het niet alleen eenvoudig om te installeren, maar ook om discreet weg te werken achter een verlaagd plafond of sanbloc.

2. Plaatsingsgemak voor snelle installatie

De handige montagering maakt het aansluiten van leidingen en kanalen een fluitje van een cent. Geen behoefte aan extra gereedschap. De installatie gebeurt snel en moeiteloos, waardoor jij als installateur waardevolle tijd bespaart bij elke klus.

3. Eenvoudig in te regelen, zonder gedoe

De inregeling van de DucoBox Reno is net zo eenvoudig als de installatie. Alle regelknoppen zijn direct toegankelijk via een afdekkapje aan de voorkant, zonder het deksel te demonteren. Dit betekent dat je als installateur snel en gemakkelijk de juiste instellingen kunt aanpassen. Ook de bedieningsschakelaar kan op het deksel vastgeklikt worden, zodat deze zeker nooit verloren gaat.

4. Maximale energiewinst met slimme sturing

Ventileer met de DucoBox Reno enkel waar en wanneer dat nodig is. In deze box is er standaardvochtmeting voorzien en kan de vraagsturing nog verfijnd worden met een snel te monteren “Plug & Play” CO2 boxsensor.

5. Slimme kopieerfunctie voor efficiëntie in seriebouw

Voor projecten met meerdere woningen biedt de slimme kopieerfunctie van de DucoBox Reno een echte meerwaarde. Instellingen kunnen eenvoudig worden overgenomen naar gelijkaardige woningen, waardoor repetitieve taken geautomatiseerd worden.

Met de DucoBox Reno draait alles om efficiëntie. De installatie is snel, de inregeling is eenvoudig, en de kopieerfunctie maakt seriebouw een fluitje van een cent. Dit betekent niet alleen tijdsbesparing voor jou als installateur, maar ook kostenbesparing voor zowel jou als de woningeigenaar. Kortom, als je als installateur op zoek bent naar een budgetvriendelijke, compacte en slimme oplossing voor ventilatie bij renovaties, dan is de DucoBox Reno jouw antwoord. Maak de overstap naar vraaggestuurde ventilatie en ervaar de eenvoud van efficiëntie met DucoBox Reno.

Bekijk het assortiment