Productnieuws

Duurzaam comfort met de lagetemperatuuroplossingen van Radson

Wie gaat bouwen of renoveren kan er haast niet meer omheen: de normen en regelgevingen inzake energie-efficiëntie worden alsmaar strenger. Precies om die reden kiezen heel wat mensen vandaag voor een warmtepomp. Dit vraagt echter om actieve oplossingen die ondanks een lage systeemtemperatuur (max. 55°C) toch in staat zijn om voldoende warmte-afgifte te genereren.

Ulow-E2

De Ulow-E2 is een ventilo-radiator die stralings- en convectiewarmte combineert voor een optimaal warmtecomfort. De slimme en fluisterstille (20dB) ventilatoren moduleren automatisch in sterkte en werken enkel wanneer dat nodig is. Deze intelligente regeltechniek past zich aan de ruimte-omstandigheden en gebruikerswensen aan, met een hoog warmtecomfort en een laag energieverbruik tot gevolg.

Ulow-E2, dat is …

  • De enige radiator die reactief kan verwarmen op ultra-lage temperatuur
  • Koelen tijdens de warmere periodes bij aansluiting op warmtepomp
  • Snelle installatie dankzij voormontage en middenaansluiting
  • Horizontaal en verticaal design, verkrijgbaar in tal van trendkleuren

iVector S2

De iVector S2 is een fluisterstille ventilo-convector met aantrekkelijk, compact ontwerp en hoge verwarmingsprestaties. Dit zorgt voor een efficiënt energieverbruik zonder toegevingen te moeten doen aan het beschikbaar vermogen. In combinatie met een omkeerbare warmtepomp of een afzonderlijke koelbron biedt de iVector S2 zowel verwarmings- als koelfuncties.

iVector S2, dat is …

  • Flexibiliteit voor uw interieur dankzij de vele installatiemogelijkheden (inbouw, opbouw en plafondmontage)
  • Plug & Play: gebruiksvriendelijke bediening en ingebouwde ventielset
  • Dé perfecte oplossing voor zowel commercieel als residentieel gebruik.

Bekijk het assortiment