Productnieuws

Duurzame vloerverwarming voor iedere renovatie

Renovaties vereisen systemen die zonder verregaande ingrepen (zoals freeswerk) kunnen worden toegepast. Deze systemen hebben een geringe installatiehoogte waardoor ze op een bestaande vloer en in sommige gevallen zelfs in de muur kunnen worden verwerkt.

Elektrisch systeem

Als de totale beschikbare opbouwhoogte minder is dan 15mm is de MAGNUM Mat uitermate geschikt. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen.

Installatie binnen 3 minuten

De wordt geleverd inclusief geavanceerde WiFi thermostaat. Door het eenvoudige opstartmenu is deze thermostaat binnen 3 minuten geprogrammeerd en klaar voor gebruik. Dit menu verschijnt direct als de stroom weer op de groep wordt gezet. De ‘slow start’ functie zorgt ervoor dat de vloer in 20 dagen langzaam opgewarmd wordt. Deze functie voorkomt scheurvorming die kan optreden als de temperatuur te snel stijgt bij een nog niet volledig uitgeharde vloer.

Past in ieder design

Standaard wordt de thermostaat geleverd met een afdekraam (RAL9010). Door het slimme ontwerp past hij op vrijwel iedere serie enkel- en meervoudig schakelmateriaal van de bekende merken. Optioneel is een volledig zwarte versie verkrijgbaar die past in het hedendaagse badkamerdesign.

Bekijk het assortiment