Productnieuws

EC boxventilatoren met ingebouwde werkschakelaar én toerenregelaar

De stille en energiezuinige gelijkstroom boxventilatoren CAB ECOWATT van Soler & Palau zijn direct uit voorraad leverbaar. In diverse capaciteiten, van 400 tot 2.600 m3/h.  De units zijn reeds voorzien van een werkschakelaar én een potmeter voor het instellen van het toerental: afstandsbediening niet noodzakelijk!

CAB ECOWATT

De serie CAB ECOWATT biedt een oplossing in de veel gevraagde range tot 2.600 m3/h. Deze compacte geïsoleerde gelijkstroom boxventilatoren zijn compact en voorzien van sandwichpanelen met 50 millimeter brandwerende en geluiddempende isolatie. Het top-paneel is middels snel-sluitingen eenvoudig te openen voor onderhoud en reiniging. De units zijn voorzien van een werkschakelaar én een potmeter voor het instellen van het toerental. Een afstandsbediening is daardoor niet noodzakelijk. Snel uit voorraad geleverd door Rensa!

VRAAG-GESTUURD

De units kunnen eenvoudig vraag-gestuurd worden gemaakt door een extern 0-10V stuursignaal. Dit signaal kan door een luchtkwaliteitssensor worden gegeven, bijvoorbeeld de instelbare AirSens® CO2, en uiteraard ook vanuit een gebouwbeheersysteem.

PLUG&PLAY

Deze serie is ook beschikbaar als zogenaamde ‘PLUS’-uitvoering. In dat geval is de ventilator volledig voor-geprogrammeerd, om bijvoorbeeld te werken op basis van constante druk, of constant volume. We helpen je graag verder met een passende selectie voor jouw projecten

Bekijk het assortiment