Productnieuws

Een goede, betere en de beste thermostaat

Vertrouw op Honeywell Home thermostaten van Resideo. Kies uit de goede klokthermostaat, een betere slimme thermostaat of de beste slimme zoneregeling. Voor elke warmtevraag, comfortwens en portemonnee is er een thermostaat.

Ga voor een goede klokthermostaat

In de woonkamer stel je zelf snel de gewenste temperatuur in, terwijl de comfortwensen overdag en ’s nachts automatisch geregeld worden. Een Honeywell Home klokthermostaat, zoals de Chronotherm Touch, is hier gewoon een goede, handige en praktische keuze. 

De betere keuze; een slimme thermostaat

Altijd en overal controle over de temperatuur thuis? Dan is een T6 slimme thermostaat een goede optie. Via de smartphone heb je waar en wanneer je maar wil de temperatuur in de hand. Dankzij geofencing weet de thermostaat zelfs exact wanneer je thuiskomt en past daar z’n programma op aan. Op die manier krijg je altijd een warm welkom.

Comfort en controle met de beste slimme zoneregeling

De slimme Honeywell Home evohome regeling van Resideo biedt comfort, controle en energie-efficiëntie in één. Zowel via de app als het bedieningspaneel van de thermostaat zelf kun je de voor jou gewenste temperatuur in stellen. Op die manier heb je dus optimale controle en wordt een kamer alleen verwarmd wanneer jij daar opdracht toe geeft.

Met de evohome profiteer je niet alleen van maximaal wooncomfort, maar ook van lagere energiekosten omdat de verwarming alleen aanstaat waar het nodig is. Steeds vaker wordt de evohome toepast in combinatie met warmtepompen en de nieuwe HCC100 Multizone-regelaar. Samen zorgen ze voor het ultieme wooncomfort.

Bekijk het assortiment