Productnieuws

Eenvoudig en vakkundig de juiste warmtepomp configureren

De vraag naar warmtepompen blijft toenemen. Steeds meer woningeigenaren willen hun woning verduurzamen. Als installateur wil je eenvoudig en vakkundig advies geven over de juiste warmtepomp. De ATAG Comfort Warmtepomp Configurator helpt hierbij, binnen enkele minuten bepaalt de configurator welke warmtepomp het beste past bij de opgegeven situatie. 

Informatie verzamelen

De eerste stap van het bepalen van de juiste warmtepomp is het verzamelen van de benodigde informatie. De warmtepomp configurator loopt stap voor stap door de vragen heen en geeft aanvullende informatie over waarom de vraag van belang is voor een juist advies.

Totaaladvies geven

Nadat alle vragen zijn beantwoord komt de configurator met een productadvies, weergegeven in een duidelijk overzicht. Het productadvies kan worden aangevuld met accessoires, waaronder een ATAG One Zone thermostaat of flexibele leidingset. Ten slotte vult de installateur zijn eigen installatiekosten in. Na aftrek van de beschikbare subsidie bepaalt de configurator de totale investering.

Wanneer alle accessoires zijn gekozen en de installatiekosten zijn ingevuld geeft de configurator meerdere belangrijke inzichten waaronder de jaarlijkse besparing en terugverdientijd van de warmtepomp. Het complete productadvies kan worden gedownload en worden toegestuurd naar de klant.

Technische downloads

De ondersteuning stopt niet wanneer de warmtepomp is besteld. De configurator voorziet namelijk ook in technische downloads zoals hydraulische schema’s en installatiehandleidingen.

De ATAG Comfort Warmtepomp Configurator biedt zowel bij adviseren als installeren een helpende hand.

Benieuwd hoe gemakkelijk het is de juiste warmtepomp samen te stellen?

Ga naar de ATAG Comfort Warmtepomp configurator