Productnieuws

Eerste keuze voor duurzaam renoveren

Nederland is toe aan renovatie. Het bestaande woningbestand staat vol met verouderde technieken die dringend een update nodig hebben. Daar zul je als installateur een flinke kluif aan hebben. Duco helpt graag mee.

De DucoBox Reno heeft een weloverwogen formaat. Met zijn hoogte van 20cm is hij zeer makkelijk weg te werken, ook bij bestaande constructies, en hij is perfect toepasbaar op de bestaande installaties met oudere systemen. Hierdoor kan het verouderde toestel tot wel 25% sneller uitgewisseld worden dan voorheen.

Energetisch verantwoord

De efficiënte en intelligente inregeltechniek samen met de energiezuinige backward curved ventilator zorgen voor een duurzaam en energetisch verantwoorde ventilatiebox. Het toestel is verder ook standaard voorzien van een vochtmeting en kan nog verder uitgebreid worden door een “Plug & Play” CO2-sensor. 

Deze vraagsturing zorgt er voor dat de DucoBox Reno alleen ventileert op de momenten dat het nodig is. Het is gedaan met manueel schakelen en vergeten uit te zetten.

Slim inregelen is snel inregelen

De slimme kopieerfunctie maakt het plaatje helemaal compleet. Na de eerste inregeling kunnen de instellingen van het toestel gekopieerd worden naar het volgende. Bij seriematige bouw kan het hele project dus in een handomdraai ingeregeld worden.

Bekijk het assortiment