Productnieuws

Extra voordeel bij waterzijdig inregelen met de Oventrop Hydrocontrol VTR

Waterzijdig inregelen van cv- en koelinstallaties is enorm belangrijk voor energiebesparing en comfort. Vandaar dat inmiddels een verplichting geldt. Onze oosterburen kennen die verplichting al veel langer. De mooiste oplossingen voor snel en vakkundig waterzijdig inregelen vind je dan ook bij de Duitse fabrikant Oventrop.

Nú in de Rensa Actiekrant

Oventrop heeft een indrukwekkend scala producten voor statisch en dynamisch waterzijdig inregelen. Deze maand vragen we je aandacht voor de superhandige Oventrop Hydrocontrol VTR stranginregelafsluiters (gepatenteerd!) in schuinespindeluitvoering.

Maart 2021 in de Rensa Actiekrant:

Traploos, beveiligd, altijd afleesbaar

Het debiet op de Oventrop Hydrocontrol VTR strangregelventielen is traploos instelbaar, beveiligd en afleesbaar ongeacht de stand van de handregelknop.

Elke verdieping krijgt een VTR. Dynamisch naregelen per gebruiker kan met bijvoorbeeld een Oventrop Cocon QTZ. De Hydrocontrol VTR gebruik je voor de totaalmeting van de volumestroom. Draai na de meting de Hydrocontrol volledig open, zodat deze geen extra drukverschil opmaakt.

Degelijke Oventrop kwaliteit voor elk leidingnet

Er is haast geen limiet aan de toepasbaarheid van deze Oventrop stranginregelafsluiters, wat het ontwerp van een leidingnet vereenvoudigt. De maximum bedrijfsdruk is 25 bar en bedrijfstemperaturen van -20 °C tot 150 °C zijn toepasbaar.

Behuizing en kopstuk zijn van brons, spindel en afsluitkegel van ontzinkingsbestendig messing.

Oventrop Hydrocontrol voor elke strang

Het complete programma Hydrocontrol strang(inregel)afsluiters vind je in de Oventrop catalogus.

Oventrop Nederland heeft zeer veel ervaring met de toepassing van strangregelventielen in tal van situaties. Voor advies: 030-662 42 09 of info@oventrop.nl.