Productnieuws

Figuresse, een elegante vorm van badkamerdesign

Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

De badkamer is de ruimte waar comfort en design onbetwistbaar perfect afgestemd moeten zijn op de gebruiker. We verwerken er de eerste prikkels van de dag, en dat doen we liefst in een aangenaam warme omgeving, die de nodige rust met zich meebrengt maar ook stijlmatig perfect past bij het individu dat voor de spiegel staat. 

Zijn dit noden die je als professional wel eens tegenkomt bij de klant?

De nieuwe Figuresse design badkamerreeks gaat mee in de moderne designtrends en de vraag naar onalledaagse, gewaagde vormen. Ook zijn nagenoeg alle modellen verkrijgbaar in watervoerende én elektrische uitvoering. Of je kan deze combineren tot een gemengd model, zodat je in warmere seizoenen nog steeds badhanddoeken kunt opwarmen of drogen terwijl de centrale verwarming is uitgeschakeld.

Met de nieuwe Figuresse radiatoren kan de professional nu ook beantwoorden aan de vragen van de designgerichte klant. Een volwaardig aanbod, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke elektrische bedieningen, zijn slecht enkele gemakken die Figuresse biedt. Bovendien houdt Radson de drie trendkleuren wit,  mat gitzwart en mat antraciet grijs ten allen tijden op voorraad. Het gevolg is een vlotte levering en een tevreden klant. Bij meerdere modellen zit ook de handdoekbeugel inbegrepen in de verpakking, dus deze hoeft niet apart besteld te worden.

Ontdek Figuresse op www.radson.com/nl