Productnieuws

Flair 200: WTW-unit voor excellente lucht in kleine woningen en appartementen

De nieuwe Flair 200 is klein van formaat, maar groots in prestaties. De meest compacte variant uit de Flair-familie is vanwege het formaat en de prestaties uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als vervanging in kleine woningen en appartementen en andere projectmatige bouw.

Belang ventilatie is duidelijk

Het belang van goede ventilatie in woningen en gebouwen is tegenwoordig extra duidelijk. Continu verse én schone lucht in huis is van levensbelang. Zeker als je je bedenkt dat we meer dan 25.000 keer per dag ademen.

Compact en flexibel

Alle uitvoeringen van de Flair zijn uiterst compact. Vooral de Flair 200 blinkt hierin uit. Dit toestel past uitstekend in appartementen en andere projectmatige bouw. De verschillende uitvoeringen bieden veel ontwerpflexibiliteit. De Flair 200 is leverbaar als een linker- en rechteruitvoering met vier bovenaansluitingen. Daarnaast zit het nieuwe ventilatietoestel vol innovaties en is daarmee de toekomst vooruit als het gaat om prestaties, compactheid, installatie- en servicegemak, compleetheid, connectiviteit en uitbreidbaarheid.

Slechts één schroevendraaier

De ventilatietoestellen binnen de Flair-range zijn allemaal identiek opgebouwd. Dat scheelt tijd bij zowel installatie als onderhoud. De variatie aan serviceonderdelen is minimaal. Met slechts één schroevendraaier zijn de onderdelen in een paar minuten te (de)monteren.

Meer info via www.brinkclimatesystems.nl.

Bekijk het assortiment