Productnieuws

Grundfos MAGNA3 circulatiepompen

Intelligente AUTOADAPT en FLOWADAPT

De intelligente AUTOADAPT regelmodus past zich automatisch aan de systeemeisen en behoeften aan door de beste proportionele druk curve te genereren. Naast de ingebouwde AUTOADAPT technologie, voor het comfortabel balanceren en efficientie, heeft de MAGNA3 een FLOWADAPT besturingsmodus. Hierdoor zijn er geen toerentalbegrenzingskleppen nodig. Daarnaast beschikt de MAGNA3 over een temperatuurverschilregeling, warmte energie bewaking en automatische nachtregeling.

Grundfos GO app

De intelligente MAGNA3 is eenvoudig te installeren en te
bedienen, en maakt gebruikt van ingebouwde warmte-energie
monitoring en een draadloze connectie, waardoor de pomp
met de Grundfos GO app kan worden bediend.
Grundfos GO biedt een zeer intuïtieve pompbesturing
vanaf een mobiel of tablet en biedt volledige toegang tot
alle Grundfos online hulpmiddelen .

Voor elk gebouwbeheersysteem

In de MAGNA3 zijn eenvoudig te installeren CIM-modules beschikbaar, met veldbus communicatie opties zoals LON, GENIbus, BACnet, Profibus, Modbus, GSM/GPRS en ethernet. Zo kan de MAGNA3 in elk gebouwbeheersysteem werken en communiceren.

Onderhoudsvrij en laag energieverbruik

Elk detail van de MAGNA3 is ontworpen om de efficientie te verhogen. Doordat het een nat draaiende pomp is, is deze zo goed als onderhoudsvrij met extreem lage levenscycluskosten. De MAGNA3 kan het energievervruik tot 75% verlagen in vergelijking met een reguliere circulatiepomp. Bovendien is de pomp bestand tegen temperaturen tot min 10 graden Celcius, waardoor het de beste keuze is voor koeling en verwarming, warm water recirculatie in gebouwen en warmte pomp systemen.

MAGNA3 assortiment

De serie MAGNA3 pompen bestaat uit een uitgebreid programma van kleine-, middelgrote en grote intelligente circulatiepompen. Alle MAGNA3 pompen hebben een motor met elektronische snelheidsregeling gebaseerd op permanente magneet (PM) en compacte stator motortechnologie.
De MAGNA3 circulatiepompen zijn geschikt voor het rondpompen van vloeistoffen in verwarmings-systemen, huishoudelijke warm water systemen, airconditioning- en koelsystemen. Ook kan de pomp gebruikt worden in geothermische warmtepompsystemen en systemen op zonnewarmte.                         

NIEUW! Bespaar tijd en geld met de Grundfos MIXIT alles-in-één-oplossing

Maak nu ook kennis met Grundfos MIXIT: de totaaloplossing die de complexiteit van traditionele menglussen vermindert. Alle systeemonderdelen als de temperatuurregelaar, 2- of 3- wegklep, actuator, balanceerklep en de sensoren zijn samengebracht in één product, waardoor de MIXIT de snelst en eenvoudigste manier is om een optimale menglus te ontwerpen en bouwen. Zo kan er op de installatie en inbedrijfstellingstijd 50% worden bespaard. Grundfos MIXIT werkt in combinatie met MAGNA3.