Productnieuws

Grundfos MULTIBOX: de alles-in-één oplossing bij overstroming

MULTIBOX - redder in nood

Door klimaatverandering zijn de weersomstandigheden in Nederland in hevigheid en duur toegenomen. We hebben langer te maken met periodes van droogte, maar ook langere periodes van regen met overstromingsrisico als gevolg. Steeds vaker komen hierdoor kelders onder water te staan. De schade in huis kan enorm oplopen, maar met het MULTIBOX alles-in-één noodpakket kan je gelijk aan de slag en de schade beperken.

Goed beschermd dankzij UNILIFT CC

Met de MULTIBOX heb je alles bij de hand. Naast de vuilwaterpomp UNILIFT CC bevat deze redder in nood alle benodigde slangen en materialen voor een snelle afvoer van water.

De MULTIBOX bestaat uit:

  • UNILIFT CC7 drainagepomp (+ Storz-C koppeling)
  • Multifunctionele box en filter in één
  • Lange afvoerslang (15m) met beschermkap
  • Extra UNILIFT CC adapter voor verschillende maten slangen

Vlakke afzuiging tot 3mm water

Door eenvoudigweg de afzuigkorf te verwijderen, is het mogelijk de UNILIFT CC te transformeren tot een vlakzuiger waarmee het waterpeil tot 3mm kan worden gebracht. Hierna is de vloer droog genoeg om te dweilen.

Gebruik de box als filter

De MULTIBIOX waarin de UNILIFT CC zit, is niet enkel voor het opbergen van de onderdelen en transporteren. De box fungeert juist als filter tijdens het pompen, want de pomp plaats je in de box. De gaten in de box zorgen ervoor dat het water vrij kan stromen en de kans op verstopping door de verschillende materialen die in het water ronddrijven wordt verminderd.

Zelfontluchtend ventiel

De UNILIFT CC7 pomp is uitgerust met een zelfontluchtend ventiel in de handgreep. Het ventiel voorkomt dat er lucht in de pomp komt en zorgt voor een optimale werking.

Wisselbare drukuitlaat

Horizontaal of verticaal - dankzij de selecteerbare drukuitlaat past de UNILIFT CC direct op alle aansluitingen.

Bekijk het assortiment

Nieuwsgierig? Ontdek de MULTIBOX via grundfos.nl/multibox