Productnieuws

Grundfos SOLOLIFT2 voor elke sanitaire klus in huis

Kiezen voor de Grundfos SOLOLIFT2 betekent kiezen voor een betrouwbare en robuuste opvoerinstallatie, die eenvoudig te installeren en te vervangen is en daarnaast ook nog super onderhoudsvriendelijk. Bestaande uit 5 compacte uitvoeringen vormt de SOLOLIFT2 de ideale oplossing voor elke sanitaire toepassing in huis. Van een extra toilet op zolder tot een nieuwe badkamer onder rioolniveau, de SOLOLIFT2 maakt het allemaal mogelijk.

Geen vuile handen meer

Vuilen handen? Welnee! Niet met SOLOLIFT2. Alle belangrijke componenten zijn gebundeld in een compacte en kant-en-klare automatische opvoerinstallatie. De geïntegreerde verwijderbare motor- en pompunit maakt bovendien snelle en schone reparaties en service mogelijk. Ook houdt het zelfreinigende ontwerp van de SOLOLIFT2 de versnijder en de tank vrij van bezinking en nare geurtjes, waardoor periodieke reiniging niet nodig is.

Compacte en flexibele montage

Wist je dat de SOLOLIFT2 probleemloos defecte producten van andere merken kan vervangen door gebruik te maken van de flexibele koppelstukken? Verticale en horizontale aanpasbare koppelstukken zorgen namelijk voor aanpassing op bestaande afvoerleidingen. Zo zorg je waar dan ook voor efficiënte afvoer van afvalwater via een smalle drukleiding (> 23 mm) naar de dichtstbijzijnde afvoerleiding, tot 6 meter omhoog of tot 100 meter verderop.

Voor elke klus de juiste SOLOLIFT2

Grundfos maakt het de installateur graag gemakkelijk. Eindeloos zoeken naar de juiste pomp is niet nodig, want met slechts 5 modellen kan de SOLOLIFT2 altijd de juiste
oplossing bieden voor elke vraag. Afvalwater uit het toilet afvoeren? Kies dan voor de WC-1, WC-3 of CWC-3 (voor een hangend toilet). Is er geen aansluiting nodig voor een toilet, dan is de D-2 geschikt voor grijs afvalwater.  Om een wasmachine en/of vaatwasser aan te sluiten, kies je voor de C3. Bekijk de handige tabel voor het volledige overzicht.

Voordelen

  • Robuust en compact
  • Krachtige motor en onverslijtbare geharde stalen versnijder
  • Eenvoudige installatie en vervanging
  • Onderhoudsvrij en zeer servicevriendelijk

Het selecteren van de juiste opvoerinstallatie was nog nooit zo eenvoudig!
Download nu de handige SOLOLIFT2 selectiegids en vind de beste oplossing voor de klant.

Bekijk het assortiment

Ontdek het gemak van de Grundfos SOLOLIFT2:

WWW.GRUNDFOS.NL/SOLOLIFT2