Productnieuws

Henco’s slimme oplossingen kennen geen grenzen

We CARE to CONNECT, dat is onze algemene boodschap bij Henco. Wij zijn daar iedere dag mee bezig. Want zo kunnen wij voor onze Henco verwerkers bedenken hoe zij altijd een oplossing voorhanden hebben! Alleen door naar klanten te luisteren, kan die aanpak succesvol zijn. Waar liggen de knelpunten? En hoe lossen we dat op? Zulke vragen blijven stellen, antwoorden zoeken en die kennis delen; dat zorgt voor een gezamenlijk succesvol resultaat.

Snel geteld beschikken wij over zeven verschillende soorten van overgangsstukken die de eindverwerker in staat stelt de meest kwalitatieve en efficiënte overgang te maken.

Knel/klem/draad/conisch/vlak/pers/steekovergangsstukken te kust en te keur!

Vlakdichtende koppelingen zijn zeer gewild bij het aansluiten van stopkranen, keerkleppen, driewegkleppen, fan col units etc. En niet te vergeten bij ‘Warmtepompen’. Deze koppelingen in rechte en of haakse uitvoeringen monteren snel en zeker. Snelle in- en uitbouw wanneer de appendage, unit of pomp gemonteerd, onderhouden of vervangen moet worden.

Onze Conische adapter

Henco is hier uniek. De combinatie O-ring én Coniciteit op de kop van de adapter die de connectie maakt in het huis van de messing knelverbindin, garandeert de verwerker een 100% verzekerde dichting.

Onze Draadverbindingen

Draadverbindingen zijn niets nieuws, maar wel onmisbaar bij het maken van tal van installaties. Henco biedt deze in vele maten:

• in rechte een haakse uitvoeringen

• van PVDF met messing binnen en buitendraden

• uitgevoerd in geheel messing

• van 1/2” tot 3” draaduitvoeringen

Voor bijkomende informatie en vragen, staan de Henco regiomanagers steeds ter beschikking.

Vlakdichte koppelingen
Conische adapter
Draadverbindingen