Productnieuws

Henrad Eclipse: Altijd perfect in balans

Het correct balanceren en een constante retourtemperatuur zijn essentieel voor de energiezuinigheid van een verwarmingssysteem. Vandaag lanceren we onze Henrad Eclipse, een nieuw dynamisch ventiel.

Drie goede redenen om je te laten verleiden door Eclipse

1. Eenvoudig in te stellen

Op basis van de delta T en de afgifte van de radiator stel je eenvoudig en traploos het vereiste debiet in met een steeksleutel, door de gewenste waarde gelijk te brengen met de richtmarkering op het ventiel. Je moet geen drukverliezen meer in rekening brengen.

2. Tijdsbesparing voor de installateur

Het waterzijdig inregelen van een radiator is een tijdrovende en complexe klus. Met de Eclipse als thermostatische insert ben je hiervan volledig verlost, maar heb je toch over een perfect gebalanceerd verwarmingssysteem.

3. Lagere energiekosten en goed voor het milieu

Een gebalanceerd systeem is noodzakelijk voor een efficiënt functionerende verwarmingsinstallatie, het doeltreffend opwarmen van ruimtes, het vermijden van stromingsgeluiden en de eindklant bespaart op zijn energiekosten.

Black is Back!

Mat zwart is een relatief nieuwe trend in de wereld van sanitair. Nog niet zo lang geleden kon je enkel kiezen tussen wit & chroom. Deze uitvoeringen zijn nog steeds actueel en veelal mainstream.

Op toonaangevende beurzen & in trendy woonbladen is mat zwart al langer te bewonderen. Het geeft een instant luxueuze, fancy uitstraling.

Wil je opvallen, vernieuwen, hip en trendy zijn?

Kies dan voor onze nieuwe kleur ‘Softzwart’ (NT180), een subtiele mat zwarte lak die we in eigen huis ontwikkelden en nu deel uitmaakt van onze standaard kleurenkaart.