Productnieuws

Het Nathan totaalconcept op niveau

Een prachtig voorbeeld van de totaaloplossingsgedachte van Nathan: de Heeren van Vroondaal. In deze prachtige nieuwe woonlocatie in den Haag vind je chique statige huizen met een eigen signatuur. De architectuur van de woningen in De Heeren van Vroondaal is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, aangevuld met exotische elementen uit Indië.

Alle onderdelen van het Nathan totaalconcept komen in dit project voorbij. Zo zijn de tekeningen gemaakt door de tekenafdeling, de boringen zijn door Nathan Projects uitgevoerd en de warmtepompen zijn van alpha innotec.

Er is gekozen voor de PEXA Comfort Pipe Plus 16 mm. Deze Uponor vloerverwarmingsbuis is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoelingsinstallaties. De Komfort vloerverwarmingsverdeler die hier is geplaatst, zorgt ervoor dat er vanuit de warmtepomp water wordt rondgepompt door het vloerverwarmingssysteem. De woningen zijn standaard opgeleverd met een RBE (Ruimte Bedien Eenheid) en Uponor naregeling. De Master-Master regeling met de Smatrix Wave was optioneel te kiezen. De bewoners die hiervoor hebben gekozen, kunnen het smart home-systeem bedienen om hun comfortabele ruimtetemperatuur in de stellen.

Als warmtepomp kregen de bewoners, afhankelijk van het woonoppervlak, een alpha innotec WZSV 62 of 92. Als meerwerkoptie was er keuze voor de modulaire opstelling van de alpha innotec SWCV warmtepomp. Deze variant wordt geleverd met een losse boiler van 300 of 400 liter. De SWCV warmtepomp wordt gebruikt wanneer er een grotere vraag is voor warm tapwater

Wil je meer weten over dit project? Ga dan naar www.nathan.nl 

Bekijk het assortiment