Productnieuws

Het beste voor jou en jouw klant

Een lekdichte leidinginstallaties is voor je klant vanzelfsprekend, maar in de praktijk is het vaak net iets lastiger. Je streeft ernaar om met een gerust hart de installatie op te leveren en te weten dat je er niet meer naar hoeft om te kijken. Wil jij dat gevoel van zekerheid en ultieme kwaliteit iedere dag beleven? Kies dan voor het beste leidingsysteem.

De HENCO leidingsystemen zijn al ruim 30 jaar het beste wat de markt te bieden heeft. Dat komt niet alleen door de hoogkwalitatieve buis en fittingen, maar ook door het breedste assortiment, de verkrijgbaarheid en slimme oplossingen waarmee jij in iedere situatie uit de voeten kunt.

Een goed leidingsysteem begint bij de beste buis

HENCO produceert als enige fabrikant PEXc/AL/PEXc meerlagen kunststof buizen met een extra dikke aluminium kern. Daardoor is deze buis extreem strek en vormvast en zijn een korte buigradius en 180o bochten mogelijk. De dikte van het aluminium bepaalt namelijk voor 80% de stabiliteit van een meerlagenbuis.

Verder is deze buis fysisch vernet door middel van een elektronenstraal in plaats van chemicaliën, waardoor deze uitermate geschikt is voor drinkwater. Daarnaast gebruikt Henco ook de krachtigste lijm voor de hechting van de verschillende lagen. Dit alles maakt dat de HENCO buis veel beter en langer bestand is tegen hoge temperaturen en tevens een langere levensduur heeft.

Alleen een goede buis maakt nog geen goed leidingsysteem

Daarom produceert HENCO tevens unieke hoogwaardige (pers)fittingen met RVS pershulzen. Die hebben een zeer hoge chemische resistentie en flexibiliteit. Het zijn de enige kunststof fittingen op de markt die niet ingepakt hoeven te worden en zonder bescherming in wanden en vloer kunnen worden verwerkt.

HENCO biedt verreweg het meest uitgebreide assortiment fittingen: overgangsstukken naar systemen van koper, staal of kunststof zijn in vele varianten beschikbaar. Dat maakt het aansluiten van HENCO installaties in alle denkbare praktijksituaties mogelijk, ook als het gaat om (zacht/osmose/zuiver) water-, perslucht-, gas- of waterstof installaties.

Als HENCO verwerker zal je nooit misgrijpen want HENCO is ruimschoots beschikbaar bij vrijwel alle vooraanstaande groothandels in Nederland.

Voor al jouw vragen over HENCO-producten, surf naar www.henco.be.

Bekijk het assortiment