Productnieuws

Hybrox: veelzijdig en toekomstbestendig

De opvolger van de LWD(V)-warmtepompen is veelzijdig en klaar voor de toekomst. Deze nieuwe warmtepomp behoudt het milieuvriendelijke natuurlijke koudemiddel Propaan (R290) en is ontworpen met oog op duurzaamheid. Deze lucht/water warmtepomp is uitzonderlijk stil, modulerend en levert uitstekende prestaties bij zowel verwarming als warmtapwaterbereiding. Bovendien is hij speciaal ontworpen om ook te kunnen koelen, wat zorgt voor extra comfort. Dankzij deze eigenschappen is deze warmtepomp in staat om precies het benodigde vermogen te leveren voor verwarming of koeling in een woning, zelfs bij buitentemperaturen van -10°C, zonder een elektrische naverwarmer.

De Hybrox-warmtepompen zijn verkrijgbaar in twee types, namelijk de 5 en 8 met respectievelijk een verwarmingsvermogen van 5,4 en 7,3 kW bij A-7/W35 en een koelvermogen van 5,5 en 8,0 kW bij A35/W18. Ondanks de toevoeging van nieuwe functies blijven de afmetingen gelijk aan die van de LWD(V)-serie.

De Hybrox 5 en 8 kunnen worden gecombineerd met diverse hydraulische binnenunits of met een wandregelaar. Er zijn twee hydraulische towers beschikbaar met geïntegreerd buffervat van 180 en 280 liter, evenals hydraulische units met elektrische verwarmingselementen van 6 of 9 kW. Voor maximale hydraulische flexibiliteit is er ook een losse wandregelaar beschikbaar. Bovendien zijn er tal van extra accessoires beschikbaar vanuit de huidige LWD(V)-serie, zoals wand- en bodemconsoles en aansluitsets, die ook geschikt zijn voor de Hybrox.

De belangrijkste voordelen van de Hybrox

  • Aan te sluiten op bestaande radiatoren en vloerverwarming
  • Voor verwarmen, koelen en warmtapwaterbereiding
  • Inclusief geïntegreerd cv-buffervat
  • Stil en energiezuinig
  • ISDE-subsidie tot € 3.150
  • Natuurlijk koudemiddel Propaan (R290)

Klaar voor de toekomst!

De Hybrox biedt een geavanceerde oplossing als high-end warmtepomp. Deze veelzijdige warmtepomp verzorgt verwarming, koeling en warmtapwaterbereiding. Bovendien kan de Hybrox worden aangesloten op zowel bestaande radiatoren als vloerverwarmingssystemen. Het maakt gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, met een uiterst lage GWP (Global Warming Potential).

Alpha innotec blijft volop ontwikkelen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de Hybrox 10 en 13, die in 2024 uitkomen. Deze propaanwarmtepompen zijn geschikt voor een grotere vermogensvraag en zullen 10 en 13 kW leveren bij A-7/W35.

Bekijk het assortiment