Productnieuws

ISDE-subsidie: De overheid betaalt mee aan jouw offerte

Bezig met verduurzaming? Grote kans dat jouw klant recht heeft op de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE-subsidie). Ontdek het grote aanbod ATAG producten dat in aanmerking komt voor de ISDE-subsidie.

Door de energiezuinige en efficiënte werking van de ATAG Energion warmtepompen en warmtepompboilers komt het complete assortiment in aanmerking voor ISDE-subsidie. Ook de hybride warmtepompen die perfect geschikt zijn voor verduurzaming van een bestaande woning.

De ATAG Energion warmtepompen hebben een COP van >5 bij 7°C buitentemperatuur en zijn verkrijgbaar in vijf vermogensuitvoeringen van 4–15 kW.

Een andere oplossing om te verduurzamen is een warmtepompboiler, deze verwarmt het tapwater met behulp van een warmtepomp. Hierdoor is deze tot wel 80% energiezuiniger dan een ‘normale’ elektrische boiler.

Het ATAG assortiment bevat drie warmtepompboilers, variërend in capaciteit van 100L tot 250L. Ook deze komen in aanmerking voor ISDE-subsidie, oplopend tot wel €725.

Tip: De subsidie op een warmtepomp en warmtepompboiler zijn te combineren. Hiermee kan de totale subsidie oplopen tot €4.325,-

Aanvraag uitbesteden

Sinds kort biedt ATAG de mogelijkheid de subsidieaanvraag voor jouw klant nog makkelijker te maken. Met ATAG Comfortsubsidie wordt de aanvraag compleet uit handen genomen. Hierdoor heb je als aanvrager geen omkijken meer naar de aanvraag en is de kans op een geaccepteerde aanvraag hoger.

Meer weten over ATAG Comfortsubsidie? Ga naar: atagverwarming.nl/comfortsubsidie

Bekijk het assortiment