Productnieuws

In de energietransitie is schone lucht essentieel

De energietransitie vraagt om innovatieve oplossingen die bijdragen aan een beter klimaat, buiten én binnen. Als specialist in ventilatie met warmteterugwinning hebben wij voor elke woning de juiste oplossing. De complete Flair-familie van Brink Climate Systems is geschikt voor nieuwbouwwoningen, groot en klein.

Complete Flair familie

Het in meerdere uitvoeringen leverbare systeem heeft als opvolger van de Renovent Excellent, alles te bieden. Bestond al de Flair 200, 300 en 400, de introductie van de 450 en 600 heeft de familie compleet gemaakt. Daardoor kan Brink Climate Systems nu elk type woning, van klein tot groot, voorzien van goede ventilatie. Alle uitvoeringen van de Flair zijn uiterst compact. Vooral de Flair 200 blinkt hierin uit.

Dit toestel past uitstekend in appartementen en is een slimme oplossing bij vervanging. De grote variatie aan uitvoeringen biedt daarnaast veel ontwerpflexibiliteit. De Flair is leverbaar als een linker- en rechteruitvoering met vier bovenaansluitingen (4b).

In het geval van de Flair 300 en Flair 400 is er naast de variant met vier aansluitingen aan de bovenzijde (4b) ook een toestel leverbaar met twee aansluitingen boven en twee onder (2b/2o). De twee nieuwe modellen, de Flair 450 en 600, zijn bovendien extra voorzien van een interne geluidsdemper, waardoor het geluid naar de woning toe nóg verder gereduceerd wordt.

Bekijk het assortiment