Productnieuws

Installateurs profiteren van actievoordeel bij Nefit Bosch

Maak kans op uiteenlopende Bosch producten tot wel 1.000 euro bij de warmtepompen en cv-ketels van Nefit Bosch. De actie loopt van 15 september tot met 31 december 2024.

Geweldige Bosch prijzen tot wel € 1.000,-

Dit jaar zijn de merken Bosch en Nefit 20 jaar aan elkaar verbonden. Bosch is naast warmtepompen natuurlijk bekend van onder meer zijn huishoudapparatuur en elektrische gereedschappen. Elke maand verloot Nefit Bosch 10 prijzen zoals luxe espressoapparaten en professionele accugereedschappen van Bosch. Als installateur ding je automatisch mee. Je hoeft alleen je geïnstalleerde producten te registreren in het Partner Portal van Nefit Bosch. Geen extra moeite, wel elke maand kans op een mooie prijs met een waarde van tot wel € 1.000,-. Dat is installeren #LikeABosch!

Warmtepompen én cv-ketels

‘’Alhoewel een hybride warmtepomp voor de meeste huishoudens de beste optie is om gasverbruik en CO2-uitstoot te verminderen, willen we voor iedere situatie de best passende oplossing bieden’’, zegt Chris Paassen, sales manager bij Nefit Bosch. ‘’We zijn tenslotte een multitechnologie bedrijf: we hebben alles in huis, met één van de breedste programma’s in de Nederlandse markt.’’

Vertrouwde partner

Nefit Bosch is ervan overtuigd dat de warmtepomp op de langere termijn de wind weer mee krijgt. Dit najaar zullen veel eindgebruikers en installateurs echter kiezen voor de cv-ketel. Dat is van oudsher een van de sterktes van Nefit Bosch. ‘’Met onze najaarsactie onderstrepen we dat we naast warmtepompen, ook voor HR-ketels nog steeds de vertrouwde partner zijn voor de installateur en groothandel’’, zegt Paassen.     

De actie van Nefit Bosch loopt van 15 september tot en met 31 december 2024.