Productnieuws

Installeren #LikeABosch

Maak kennis met de nieuwe luchtwarmtepompen van Nefit Bosch. Snel leverbaar en makkelijk te installeren. Met de vertrouwde ondersteuning van de specialisten uit Deventer. En tot eind maart 2024 met een aantrekkelijk cashback voor installateurs die kan oplopen tot 500 Euro. Met deze actie onderstreept Nefit Bosch de introductie van een tweetal nieuwe luchtwarmtepompen. Profiteer van dit voordeel nu het nog kan! Kijk voor de acties en een overzicht van alle luchtwarmtepompen op nefit-bosch.nl/warmtepompactie.

Bosch Compress 5800i AW: de stilste monoblock

De Compress 5800 werkt met R290, ook bekend als propaan. Dit natuurlijke koudemiddel heeft een veel kleinere impact op het milieu en valt niet onder de F-gassenverordening. Bovendien maakt R290 hoge temperaturen mogelijk, waardoor de Compress  5800 ook kan worden toegepast  in cv-installaties met normale radiatoren. Alle varianten hebben een energielabel A+++ en een hoge COP, tot 4,85 bij A7/W35.

Met name vanwege de uitzonderlijk goede prestaties wat betreft geluid, is er vanaf introductie al veel belangstelling voor dit paradepaardje van Nefit Bosch.  Voor de actie tot eind maart is alleen de all electric- variant van de Compress 5800i AW beschikbaar. Maar op de VSK introduceerde Nefit Bosch ook de hybride variant. Dus komend jaar nog meer mogelijkheden met deze duurzame en milieuvriendelijke warmtepomp. 

Bekijk de Compress 5800i AW

Bosch Compress 2000 AWF: de economische monoblock zonder binnenunit

De nieuwe Bosch Compress 2000 AWF voor het basis prijssegment is van het type full monoblock. Alle hydraulische componenten zijn geïntegreerd in de buitenunit  dat daarmee alle functies vervult: verwarmen, koelen en eventueel warmwaterbereiding. Het ontbreken van een binnenunit spaart ruimte, tijd en kosten. De warmtepomp kent drie formaten en 11 vermogens, voor zowel hybride als all electric. Upgraden naar volledig elektrisch is ook achteraf eenvoudig met de los leverbare E-heater accessoire. Daarmee is de Compress 2000 AWF ‘all electric ready’. De energie-efficiëntie van de Compress 2000 is hoog, met een SCOP tot 5,22 en een energielabel tot A+++.  

Bekijk de Compress 2000 AWF