Productnieuws

Installeren ging nog nooit zo vlot

De Duco Installation App staat voor snelheid, efficiëntie en eenvoud. Het hoofddoel is installateurs ondersteunen en ontzorgen tijdens het installeren van een DucoBox en dat op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke wijze. In een handomdraai kan een installateur een optimale leefomgeving niet alleen opbouw maar ook in stand houden.

Zo ondersteunt de app het effectieve inregelen van het toestel via een handige installatiewizard. Elke stap van het inregelproces wordt doorlopen en is zo eenvoudig af te handelen.

Op elk moment na de installatie, of dat nu meteen erna of een half jaar later is, kunnen de parameters uitgelezen en gewijzigd worden. Mogelijke foutmeldingen kunnen uitgelezen worden en een interventieverslag om het probleem aan te pakken kan meteen volgen.

Bereid je voor op de WKB

De WKB is op komst en die brengt allerlei verplichtingen met zich mee. De Duco Installation App staat elke installateur toe om een kant-en-klaar ventilatieverslag te genereren dat 100% WKB-proof is. Gedaan met alle informatie samen te sprokkelen, vanaf nu is ze beschikbaar met één druk op de knop.

Als kers op de taart wordt de garantie met één jaar verlengd bij correcte inregeling met de Duco Installation App.

De Duco Installation App kan enkel gebruikt worden met een Duco Installation Kit. Vraag vandaag nog jouw eigen Duco Installation Kit aan en ga meteen aan de slag.