Productnieuws

Jaga Wandinbouw Hybrid: Onopvallend energiezuinig verwarmen én koelen

Verwarmen en koelen zonder compromissen
Milieuvriendelijke warmte opwekkers hebben een modern afgiftesysteem nodig om optimaal te verwarmen bij lage watertemperaturen. Het Dynamic Boost Hybrid-systeem zorgt in combinatie met de krachtige Jaga Low-H2O warmtewisselaar hiervoor. Daarnaast is light (niet-condenserende) koeling een optie in combinatie met een warmtepomp. Hierdoor biedt de Wandinbouw Hybrid LT-radiator een efficiënte en compacte oplossing voor maximale energiebesparing in diverse toepassingen, zoals wanden, nissen of vensterbanken.

Automatische schakeling voor optimaal comfort
De Wandinbouw Hybrid LT-radiator schakelt automatisch tussen verwarmen en light cooling, afhankelijk van de behoefte. De snelle respons op temperatuurschommelingen, samen met de kleine waterinhoud van de radiator, garandeert een nauwkeurige temperatuurregeling in alle omstandigheden.

Onopvallend comfort en ruimtebesparing
Deze compacte radiator is ontworpen voor installatie in vensterbanken, nissen of kasten en biedt zo onopvallend comfort zonder concessies te doen aan het vermogen. Er zijn verschillende opties om de Wandinbouw Hybrid LT-radiator onopvallend te installeren, zolang er voldoende ruimte is onder en boven de radiator voor een optimale luchtaan- en afvoer. Je kunt de Wandinbouw Hybrid vrijwel overal inbouwen, waardoor ruimte wordt bespaard zonder in te leveren op een comfortabel binnenklimaat.

Perfect voor monumentale panden
Dankzij de mogelijkheden om de radiator weg te werken, is de Wandinbouw Hybrid van Jaga perfect toe te passen bij verduurzaming van monumentale panden. Door het inbouwen van de radiator blijven authentieke elementen behouden en is alleen het rooster subtiel en stijlvol aanwezig. Met de Wandinbouw Hybrid LT-radiator van Jaga is er onopvallend een comfortabel én energiezuinig binnenklimaat te creëren in elk ruimte.

Bekijk het assortiment