Productnieuws

Jaga inbouwoplossingen: nieuwe norm in vloerverwarming én -koeling

Glas tot aan de grond? De vloerinbouwoplossingen van Jaga zijn dé ideale, duurzame oplossing om koude én warmte van grote glaspartijen te beperken.

Mini Canal Hybrid
De Mini Canal Hybrid is ideaal voor grote glaswanden en als renovatie-oplossing. Deze inbouwoplossing zorgt snel voor de juiste temperatuur op ieder moment van de dag. De Mini Canal Hybrid heeft slechts een inbouwhoogte van 14,5 cm en is daardoor zeer geschikt voor appartementen.

Verborgen onder het rooster zit een supersnelle Low-H2O warmtewisselaar gecombineerd met Dynamic Boost Hybrid, die zorgen voor een maximale warmteafgifte én light (niet-condenserende) cooling in combinatie met een warmtepomp.

Clima Canal
Is er de wens om actief te koelen? Dan is de Jaga Clima Canal zeer geschikt. Deze inbouwoplossing zorgt voor volledige (en automatische) klimaatbeheersing in iedere ruimte, is een krachtige hoofdverwarming en levert deep (condenserende) cooling. De Clima Canal is verkrijgbaar in hoogte 10, 13 en 19 cm. Hoogte 10 cm is enkel uit te voeren in een 2-pijpsuitvoering, hoogte 13 en 19 cm ook in een 4-pijp.

De vloerinbouwoplossing is voorzien van een supersnelle dynamische warmtewisselaar met tangentiële EC thermische ventilatoren en een condensafvoer. Dankzij de nieuwste EC-motor verbruikt de Clima Canal 50% minder energie vergeleken met traditionele systemen. Optioneel kan er gekozen worden voor een ventilatie toevoer aansluiting en is aansluiting op een WTW-systeem mogelijk.

Snel verwarmen én koelen
Door de compacte afmeting zijn de Mini Canal Hybrid en Clima Canal zeer geschikt voor bestaande woningbouw en appartementen, maar ook voor gebouwen met houtskelet- en cross laminated timber bouw. De vloerinbouwoplossingen kunnen snel verwarmen én koelen wat met name ideaal is bij HSB en CLT-bouw doordat daar minder massa is om warmte of kou vast te houden.

Bekijk de Clima Canal

Bekijk de Mini Canal Hybrid