Productnieuws

Kies snel en eenvoudig jouw Orcon MVS-15 uitvoering

De Orcon MVS-15 woonhuisventilatoren zijn zeer veelzijdig, eenvoudig te installeren en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Maar welk type MVS-15 is het meest geschikt voor jouw project? Met de nieuwe Orcon MVS-15 selectiekaart wordt de keuze een stuk eenvoudiger!

De Orcon MVS-15 reeks

De Orcon MVS-15 toestellen zijn uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Daarnaast is het systeem snel te installeren en makkelijk te onderhouden.

Welke uitvoering je ook kiest, de Orcon MVS-15 is eenvoudig uit te breiden met RF-bedieningen en sensoren, tot wel 20 stuks per toestel. Maar er zijn meer pluspunten. Denk aan de behuizing, die gemaakt is van 100% recyclebaar kunststof. Bovendien heb je de keuze tussen randaarde én perilex stekker, zodat je in elke situatie de MVS kunt toepassen.

Last but not least: het toestel is zeer energiezuinig. Bij het vervangen van een oude MV-box bespaart de eindgebruiker al snel tot wel € 75,- per jaar op de energieprijs.

Download en bekijk de selectiekaart

De Orcon MVS-15 selectiekaart biedt een overzicht van alle verschillende uitvoeringen. Hiermee is het één oogopslag duidelijk welk toestel voor jouw situatie het meest passend is. Bekijk de selectiekaart en maak je keuze

Download de selectiekaart hier!

Over Orcon

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelt en produceert Orcon al meer dan 50 jaar innovatieve ventilatiesystemen voor de woningbouw en utiliteit die bijdragen aan een buitengewoon binnenklimaat. Hierbij ligt de focus op het produceren van duurzame, all-electric ventilatieproducten die passen in de wereld van nu.

Bekijk het assortiment