Productnieuws

King of the building

Zehnder ComfoRoof MX

Maak kennis met de Zehnder ComfoRoof MX. De dakventilator voor iedere ventilatie-situatie.

FutureProof ventileren

Ontelbaar veel woningen, scholen en (kleine) bedrijven in Nederland worden mechanisch geventileerd met een Zehnder dakventilator. Kijk maar eens omhoog, de kans is groot dat je een Zehnder VDX of MX op het dak ziet staan. Zoals deze generaties dakventilatoren telkens hun tijd ver vooruit bleken te zijn, is ook de nieuwe ComfoRoof MX nu al klaar voor de eisen van de toekomst. Voor op-en-top dakventilatie.  

Ontdek het installatie- en gebruiksgemak

  • 3 uitvoeringen
  • Inregelen via telefoon
  • Duurzaamheid

3 uitvoeringen

Met 3 uitvoeringen en 4 groottes kan de ComfoRoof MX elke situatie voorzien van het benodigde ventilatie volume.

Inregelen via telefoon

De dakventilatoren zijn via de telefoon inregelbaar. Een heel gemak ten opzichte van vroeger, het is snel bij de hand en bijgewerkt. 

Duurzaamheid

Met de ComfoRoof MX Move-Up focussen we op duurzaamheid want de behuizing kan blijven staan. Enkel de motor-vleugel combinatie wordt vervangen.

Duurzame upgrade

Wist je dat alle eerdere generaties Zehnder dakventilatoren zijn uitgevoerd in eenzelfde maatvoering?  Hierdoor kun je met enkel de Move Up, de MX motor-vleugel combinatie, bestaande units op een duurzame manier upgraden.  

ComfoRoof MX Move Up  

De Move Up past één-op-één op al haar voorgangers (MX en VDX). Demonteer de oude motor-vleugel combinatie uit de behuizing van de dakventilator, plaats de Move Up ervoor in de plaats en klaar is je upgrade. De behuizing en dakopstand blijven staan, die kunnen hergebruikt worden. Zo bespaar je eenvoudig tijd, energie en materiaal.

Meer over de ComfoRoof MX

Een oplossing voor iedere ventilatie-situatie met deze gemakkelijk in te regelen én breed toepasbare dakventilator. Door het ruime assortiment - met luchtdebieten tot 5750 m3/h - en de mogelijke industriële, commerciële en residentiele toepassingen, kies je met de ComfoRoof MX áltijd voor een comfortabel binnenklimaat. Kortom: ga je voor een zeer stille, energie-efficiënte en hoog kwalitatieve dakventilator? Maak dan kennis met de ComfoRoof MX.

Bekijk het assortiment