Productnieuws

Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst!

Strada Hybrid is een innovatie op de welbekende Strada van Jaga. Naast de LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft deze nieuwste radiator óók het vermogen om een ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.

Koelen én verwarmen  

Om het bij een lage watertemperatuur nog behaaglijk warm te hebben, zijn normaliter grotere radiatoren noodzakelijk. Strada Hybrid bevat het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, dat ervoor zorgt dat de compacte radiatoren snel en veel warmte afgeven. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

Snelst reagerend afgiftesysteem
Schijnt de zon plots binnen? Staat de oven aan? Hectisch gezinsleven of onregelmatige werktijden? Een woning is een dynamisch gegeven met steeds wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden.

Futureproof
Nog geen warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op het hoogste rendement. Je bespaart op de energierekening vanaf dag één en de installatie is helemaal klaar voor een toekomst zonder CV-ketel en CO2-uitstoot. Te allen tijde kan er omgeschakeld worden naar een emissievrije installatie met een warmtepomp en dit zonder iets te hoeven wijzigen aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen.

Design
Naast het bijzondere systeem aan de binnenkant van de Strada Hybrid is er ook veel aandacht besteed aan de buitenzijde van het toestel. De robuuste bekleding met vlak voorpaneel en aluminium rooster zorgen voor een strak design. Bovendien kan Strada Hybrid worden afgeleverd in 55 verschillende standaardkleuren of tegen meerprijs in iedere gewenste RAL-kleur of design. Voor elk interieur is er dus een passende radiator. Dit nieuwe toestel is geschikt voor geïntegreerd ventiel en volledige onzichtbare, verborgen aansluiting. De radiator heeft een veilige, lage aanraaktemperatuur. Speciaal voor deze radiator met meerdere functies is een volledig nieuwe thermostaatkop ontwikkeld die het toelaat om te verwarmen en te koelen.

Over Jaga
Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

Bekijk het assortiment