Productnieuws

Lagetemperatuurverwarming met deze Vasco radiatoren: energie besparen was nog nooit zo makkelijk

Dankzij de uitstekend geïsoleerde woningen van tegenwoordig kan een radiator tegenwoordig op een vermogen van 55/45/20 °C werken – in tegenstelling tot de traditionele 75/65/20 °C – zónder in te boeten op comfort. Je hebt dus geen grotere radiator nodig om met een lagere temperatuur hetzelfde aangename binnenklimaat te creëren.

De Vasco Flatline paneelradiator is uitermate geschikt om aangesloten te worden op lage temperatuur verwarmingssystemen.

Voordelen?

  • Tot 30% minder energie verbruik en dus een stuk goedkoper.
  • Verwarmen op een milieuvriendelijke manier.
  • De warmte wordt gelijkmatig verdeeld in de woning.

Deze radiator is beschikbaar in een horizontale, verticale en plint variant. De vlakke voorplaat en fraaie afwerking met witte structuurlak S600 tillen ieders interieur naar een hoger niveau.

De Vasco Elia lagetemperatuurradiator is de ideale warmtebron om te kiezen bij een nieuwbouw of verbouwing. Ondanks dat de Vasco Elia niet zo groot is, behaalt hij toch hoge afgiftes. Het geïntegreerde ventilatiesysteem zorgt voor een optimale en efficiënte verdeling van de warmte in de ruimte. Door dat systeem krijgt Elia een hoge dynamiek en een snelle responstijd. Concreet wil dat zeggen dat het systeem een korte opwarmtijd heeft en snel afkoelt.

  1. Ideaal in combinatie met warmtepompen en condenserende gas/olie ketels
  2. Energie-efficiënte en volautomatische werking
  3. Maximaal warmtevermogen
  4. Korte opwarmingstijd.
  5. Muisstille, comfortabele werking
  6. Uitgekiende constructie en eenvoudige montage

Bekijk het assortiment