Productnieuws

Maak kennis met de Siemens ruimte klimaatregelaar RDG200

Dé regelaar voor efficiënte ruimte toepassingen. Met geavanceerde functionaliteiten en een gebruiksvriendelijke interface biedt de RDG200 een betrouwbare en flexibele oplossing voor de meeste toepassingen, zoals ventilatorconvectoren, universele toepassingen, warmtepomptoepassingen en nog veel meer. 

Efficiëntie en precisie

De RDG200 zorgt voor nauwkeurige en efficiënte regeling van complete ruimteautomatisering in één apparaat met voor besturingsfunctionaliteit met ingebouwde sensoren. Dankzij geavanceerde technologieën en intuïtieve bediening is installatie en inbedrijfstelling eenvoudig. Optimaliseer prestaties en bespaar energie.

Flexibiliteit voor diverse toepassingen

De RDG200 voldoet aan de eisen van verschillende toepassingen. Of het nu om verwarming, koeling of gecombineerde systemen gaat, de RDG200 past zich moeiteloos aan. Stel parameters eenvoudig in en creëer een comfortabele en energiezuinige omgeving.

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak

De RDG200 staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Vertrouw op duurzame installaties die aan de verwachtingen van je klanten voldoen. Het intuïtieve ontwerp zorgt voor eenvoudige bediening en onderhoud.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een betrouwbare regelaar voor ruimte toepassingen? De Siemens RDG200 biedt efficiëntie, precisie en flexibiliteit. Neem contact op met Rensa en ontdek hoe de RDG200 jou helpt succesvolle projecten te realiseren.

Ervaar de voordelen van de Siemens RDG200 en maak je ventilatorconvectoren, universele toepassingen, warmtepomptoepassingen nog effectiever en energiezuiniger.

Bekijk het assortiment