Productnieuws

Maak kennis met de verticale elektrische radiatoren van Henrad

Sinds de lancering van de elektrische radiatoren Alto E, Alto Plan E, Oceanus E en Oceanus E-VENTO zet Henrad de nieuwe standaard voor deze innovatieve manier van flexibel en duurzaam verwarmen. Twee werelden komen samen in dit verhaal. Zo combineren we de razendsnelle opmars van elektrische radiatoren met de uiterst populaire verticale radiatoren van de Alto- en Oceanus-reeksen.

Onze verticale radiatoren Alto en Alto Plan groeiden doorheen de jaren uit tot ware klassiekers. Beide radiatoren brachten Henrad zelfs tot het onbetwiste marktleiderschap in dit specifieke segment. Het beperkte ruimtebeslag in combinatie met een groot verwarmingsvermogen vormt de absolute troef van deze verticale radiatoren. Vanaf nu zijn deze ook beschikbaar in een volledig elektrische uitvoering. Hetzelfde is waar voor onze populaire badkamerradiatoren uit de Oceanus-reeks. Deze zijn nu ook beschikbaar in een elektrische versie (Oceanus E) en een elektrische versie met ingebouwde blower (Oceanus E-VENTO).

Duurzame en flexibele energiebron

Elektriciteit vormt de uiterst duurzame en flexibele energiebron voor deze radiatoren. Deze elektrische radiatoren hebben slechts een eenvoudig stopcontact nodig om te kunnen functioneren.

Henrad levert de radiatoren volledig installatieklaar, inclusief alle nodige beugels en bevestigingsmateriaal. Bijzonder snel na het inschakelen garanderen ze de beoogde hoge warmteafgifte. Het geoptimaliseerde EcoDesign zorgt voor een minimaal energieverbruik.

Belangrijkste eigenschappen

  • Eenvoudige en intuïtieve bediening
  • Sturing via bijgeleverde RF-Thermostaat (Alto E en Alto Plan E) of optionele thermostaat (Oceanus E – T5001 en Oceanus E-VENTO – T5003)
  • Boost-functie
  • Open raam detectie
  • Conform EcoDesign
  • Montage- en aansluitklaar
  • Eenvoudig te koppelen met de thermostaat
  • Kleur: Henrad wit 9016
  • Garantie: 10 jaar op de radiator en 2 jaar op de elektrische onderdelen, indien men de installatievoorwaarden respecteert en voldoet aan de garantievoorschriften van Henrad

De bijzonder energie-efficiënte elektrische radiatoren zijn voorgevuld met verwarmingsvloeistof en werken volledig plug & play. Je hoeft enkel de radiator op te hangen en elektriciteit aan te sluiten om zorgeloos van de warmte te genieten. Hun intelligente sturing maakt dat ze moeiteloos voldoen aan de strenge EcoDesign verordening.

Bekijk het assortiment