Productnieuws

>B< Maxipro – Hét baanbrekende product van Conex Bänninger.

Innovatie en ontwikkeling zitten diep geworteld in de identiteit van Conex Bänninger. Een goed voorbeeld hiervan is de prijswinnende >B< Maxipro fitting welke een revolutie tot stand heeft gebracht in de verbinding van koperen leiding voor airconditioning, warmtepomp en koeltechniek.

Ontwikkeld met de innovatieve 3-punts persing tot 1 3/8”, ben je verzekerd van een veilige, permanente en lekvrije verbinding geschikt voor airconditioning, warmtepomp en koeltechnische toepassingen.

De >B< Maxipro fitting kent een maximale bedrijfstemperatuur van -40°C tot 121°C. Bij 121°C kent de fitting een maximale bedrijfsdruk van 48 bar wat de het >B< MaxiPro assortiment uitermate geschikt maakt voor gebruik voor koudemiddelenleiding ten behoeve van airconditioning, warmtepompen en koeltechniek.

Andere grote voordelen van >B< MaxiPro welke regelmatig genoemd worden zijn de grote tijdswinst welke behaald wordt door gebruik van de >B< MaxiPro en het vlam-vrij werken waardoor er geen warmwerkvergunning meer nodig is voor het aanleggen van het leidingsysteem.

Veel installateurs geven tevens aan het fijn te vinden niet meer met diverse gasflessen te hoeven tillen op de werkplek, omdat het spoelen met stikstof tijdens het persproces geëlimineerd wordt.

Conex Bänninger geeft 10 jaar garantie op het >B< MaxiPro assortiment, mits de >B< MaxiPro training met goed gevolg afgelegd is.

Deze training kan face-2-face maar ook via het online trainingsportaal afgelegd worden.

Dit portaal voorziet tevens in technische documentatie, productvideo’s en de meerkeuze vragenlijst.

Eenmaal geslaagd ontvang je een digitaal examen om aanspraak te kunnen maken op de verlengde garantie van 10 jaar.

Bekijk het assortiment