Productnieuws

Minder geluid, meer comfort

Ontdek de Paros: een stille, praktische en binnen opgestelde lucht/water monobloc warmtepomp van alpha innotec. Naast het feit dat de Paros van zichzelf al hartstikke stil is, heeft deze warmtepomp geen buitenunit, waardoor er te allen tijde aan de geluidseisen op de erfgrens voldaan wordt. De sparing in het dak voor de dakkapconstructie geeft de unieke mogelijkheid om de warmtepomp op elk gewenst moment te installeren. De warmtepomp en de tower kunnen door deze sparing in de woning gebracht worden.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Compact, stil en energiezuinig;
  • Eenvoudig te installeren: een all-in-one-systeem of losse modules;
  • Passend door de dakkap, waardoor er geen vertraging is in de bouwstromen;
  • Warm tapwater tot 60 graden, zonder gebruik te maken van het elektrische element;
  • Voor nieuwbouw en bestaande bouw;
  • Geschikt voor verwarmen, koelen en warm tapwater;
  • Leverbaar met een dubbele en enkele wanddoorvoer.

Nu ook met dak- en wanddoorvoer

De Paros is ook beschikbaar in twee alternatieve varianten: de reguliere Paros, die twee dakkappen heeft, en de Paros met dak- en wanddoorvoer. Deze laatste variant is geschikt voor plaatsing in ruimtes zoals de bijkeuken of de garage, waarbij een wanddoorvoer gebruikt kan worden voor de aan- en afvoer van lucht.

Dubbel financieel voordeel

Profiteer van een lagere energierekening dankzij een energiezuinig systeem met een hoog rendement en de verhoogde ISDE-subsidie van € 2.550. Ook praktisch: de installatie is sneller klaar, dankzij de eenvoudige plaatsing en montage. Bovendien is het systeem eenvoudig aan te vullen met een uitgebreid pakket optionele accessoires. Hierdoor is hij tot in het kleinste detail af te stemmen op de gekozen opstelplek. Van universele dak- en muurdoorvoeren tot een – in Nederland op maat gemaakte – dakkap.

Bekijk hier de Paros