Productnieuws

Minder geluid, meer comfort

Ontdek de Paros: een stille, praktische en binnen opgestelde lucht/water monoblock warmtepomp van alpha innotec. Naast het feit dat de Paros van zichzelf al hartstikke stil is, heeft deze warmtepomp geen buitenunit, waardoor er altijd aan de geluidseisen op de erfgrens voldaan wordt. De sparing in het dak (voor de dakkapconstructie) geeft de unieke mogelijkheid de warmtepomp op elk gewenst moment te installeren. De warmtepomp en de tower kunnen door deze sparing in de woning gebracht worden.

De belangrijkste kenmerken van de Paros:

  • Compact, stil en energiezuinig;
  • Eenvoudig te installeren: een all-in-one-systeem of losse modules;
  • Passend door de dakkap;
  • Warm tapwater tot 60°C, zonder gebruik te maken van het elektrische element;
  • Voor nieuwbouw en bestaande bouw;
  • Geschikt voor verwarmen, koelen en warm tapwater.

Totaaloplossing voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

De Paros biedt een mooie oplossing voor de energietransitie: bestaande en nieuwbouwwoningen zijn met de Paros gemakkelijk los te koppelen van het gas. Zo worden woningen op een slimme manier voorzien van verwarming, koeling en warm tapwater. Zonder geluidsoverlast en buitenruimte op te offeren.

Dubbel financieel voordeel: Bespaar op de energierekening én de installatiekosten

Profiteer van een lagere energierekening, dankzij een energiezuinig systeem met een hoog rendement en de verhoogde ISDE-subsidie. Daarnaast is de installatie sneller klaar, door de eenvoudige plaatsing en montage. Bovendien is het systeem eenvoudig aan te vullen met een uitgebreid pakket.

Bekijk het assortiment

Wil je meer weten over de Paros? Ga dan naar: www.nathan.nl/paros