Productnieuws

MyHenco geeft installateur voorsprong

MyHenco, het nieuwe digitale platform waarmee Henco informatie en inspiratie biedt, valt in de smaak bij bouwprofessionals. “We wilden dat MyHenco de efficiëntie vanaf dag één verhoogt, en dat blijft doen met voortdurende updates en uitbreidingen.”

Kim Hofer, Marketing Manager bij Henco: “MyHenco is een nieuwe mijlpaal waarmee we onze slogan We Care to Connect in de praktijk brengen. Met z’n handige zoekfilters hoef je nooit meer naar handleidingen, productinfo of certificaties te zoeken. Ook de calculatietools worden druk gebruikt. MyHenco geeft winst in tijd en efficiëntie, maar indirect ook meer tevreden klanten en medewerkers.”

Henco bouwt het platform nog voortdurend uit met nieuwe hulpmiddelen en functies, en doet daarbij een beroep op de feedback van installateurs, ingenieurs en architecten. Zo blijft het een dynamische tool die zichzelf versterkt. De nieuwe Ecoline-berekeningstool zorgt bijvoorbeeld voor een snelle berekening van stijgdrukverlies en recirculatiedebiet. Ook nieuw zijn de materiaallijsten die je meteen kan downloaden.

Op maat van de gebruiker

Het MyHenco platform is duidelijk een schot in de roos bij de bouwprofessionals. Kim Hofer verklaart: “Grote troef is dat je MyHenco helemaal op maat kan instellen, dankzij het gepersonaliseerde dashboard. Zo ben je altijd mee met de relevante informatie voor jou. Kortom, je hebt een 24/7 digitale assistent, voor op de bouwplaats, onderweg of op kantoor.”

Een andere blikvanger op MyHenco is het Experience Center, dat met demo’s en video’s hulp en inspiratie biedt. Ook nieuw zijn de Henco-experts, zodat je bij jou in de buurt om raad en advies kan vragen. MyHenco is gratis beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Benieuwd? Registreer je vandaag nog op www.myhenco.com.