Productnieuws

NIBE S735: ventilatielucht/water warmtepomp zonder buitenunit

Zonder buitenunit of grondboring

Met ventilatielucht als bron is er bij de nieuwe NIBE S735 geen buitenunit of grondboring nodig voor een eenvoudige installatie. Alle componenten, inclusief het expansievat en de cv-overstort, zijn geïntegreerd in het compacte toestel voor minder installatietijd. Bovendien is het toestel te splitsen, voor extra flexibiliteit tijdens het installeren.

Duurzaam én krachtig

Deze alles-in-één oplossing zorgt voor verwarmen, mechanische ventilatie en ruim voldoende warmtapwater dankzij de geïntegreerde 180 liter boiler. De NIBE S735 heeft een modulerend compressorvermogen tot 6,4 kW en is aan te vullen met een intern elektrisch element tot 9 kW. Door het modulerende karakter van de compressor is een diepe uitkoeling van de ventilatielucht mogelijk waardoor geen extra ventilatie benodigd is. Mede dankzij het natuurlijke koudemiddel propaan heeft het toestel een A+++ energielabel voor verwarming en energielabel A voor tapwater. De NIBE S735 is nu verkrijgbaar met € 3.000,- ISDE-subsidie.

Nieuwbouw én bestaande bouw

Met een temperatuurbereik tot 69°C werkt de NIBE S735 in combinatie met alle afgiftesystemen, waardoor het niet noodzakelijk is om bestaande radiatoren te vervangen. Dit maakt de NIBE S735 zeer geschikt voor All-Electric installaties in nieuwbouw én bestaande bouw. Met een geluidsniveau tussen de 36 en 49 dB is de warmtepomp bijzonder stil.

Slimme functionaliteiten

De NIBE S735 is uitgerust met slimme functionaliteiten zoals een energiemeter, load balancing, Smart Price Adaption en Smart Grid-afstemming. Dankzij het myUplink-platform is monitoring, uitlezing en bediening ook op afstand mogelijk. De NIBE S735 is dus een slimme keuze voor consumenten én installateurs.

Bekijk het assortiment