Productnieuws

NIEUW in het assortiment bij Rensa: Geberit FlowFit!

Geïnstalleerd in één vloeiende beweging

Geberit FlowFit is het innovatieve aanvoersysteem dat het perfecte installatieproces mogelijk maakt. Het systeem is moeiteloos en intuïtief te gebruiken en biedt een geheel nieuwe ervaring op het gebied van installatietechniek.

Nooit meer hoeven te zwoegen en te zweten

Ontbramen en kalibreren van de leidingen is niet nodig.

Nooit meer een onhandige werkhouding

Dankzij de draaibare fitting kan de installateur de perspositie bepalen. Daarnaast hoeft het gereedschap alleen nog op de zijdelings geplaatste persindicator te worden gepositioneerd. Hierdoor is het ook in hoeken of krappe plekken makkelijk werken.

Nooit meer gereedschap wisselen

Geberit FlowFit is verkrijgbaar in acht diameters - d16 mm tot d75 mm, die met slechts twee verschillende persbekken kunnen worden verwerkt. Dit voorkomt onderbrekingen die worden veroorzaakt door het voortdurend moeten wisselen van gereedschap.

Nooit meer onzekerheden

Op het inspectievenster is te zien wanneer de leiding diep genoeg is ingestoken. De persindicator geeft aan of de aansluiting verperst is. Nooit meer hygiënezorgen

Drinkwaterleidingen hebben een cruciale taak in gebouwen en moeten voldoen aan complexe eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Geberit FlowFit is KIWA-gecertificeerd en is gegarandeerd niet dicht als het niet verperst is.

Slechts twee persbekken voor acht diameters

  • Duidelijk gekleurde toewijzing van gereedschap en persindicator
  • Duidelijke persbekgeleiding, geen foute verpersingen
  • Eenduidige signalering van verperste/onverperste fittingen door persindicator
  • Kleine diameters met de handperstang te verwerken
  • Uitgebreid en compleet assortiment voor alle gangbare drinkwater- en verwarmingsinstallaties

Bekijk het assortiment