Productnieuws

Nieuw: DRL OVUS - mat zwarte designkranen

DE OVUS Designkranen van DRL Products, zijn al jarenlang een enorm succes vanwege het oogstrelend minimalistisch design, comfort en topkwaliteit. Deze OVUS serie is naast de uitvoeringen in Chroom en RVS-look nu uitgebreid in Mat Zwart en verkrijgbaar in vele uitvoeringen. De standaardaansluiting (M30x 1,5) biedt de mogelijkheid om het ventiel thermostatisch uit te voeren.

OVUS mat zwarte designsets

De schitterende DRL OVUS mat zwarte designkraan met bijpassend voetventiel wordt geleverd in ½” en is leverbaar in de uitvoeringen haaks, recht en dubbel haaks (links of rechts).

OVUS mat zwarte onderblokken

DRL OVUS mat zwarte onderblokken zijn toepasbaar op radiatoren met een compact of midden-onderaansluiting. Het OVUS onderblok is voorzien van een ingebouwd voetventiel, is dubbel instelbaar en leverbaar in 2 x ½” h.o.h. 50 mm. Verkrijgbaar in een haakse uitvoering met de knop rechts of links en een rechte uitvoering met de knop links of rechts (omkeerbaar).

Bijbehorende aansluitsets en regelementen

Met de OVUS mat zwarteaansluitsets voorzien van zwarte rozetten, accentueer je het afwerkingsniveau van de radiator. Verkrijgbaar in de leidingdiameters 14/2, 16/2 en 15mm knel.

De OVUS thermostatische regelelementen zijn voorzien van een grote regelnauwkeurigheid en reageren op de ruimtetemperatuur; zo hoef je nooit meer zelf de temperatuur in te stellen en bespaar je energie.

De DRL regelelementen zijn tevens compatibel op de OVUS thermostatisch voorbereide kranen met een M30 x 1,5 aansluiting. Leverbaar in mat zwart/chroom (Drayton), OVUS zwart/zwart en Picco mat zwart (OVUS).

De DRL-vloeistof gevulde thermostatische regelelementen maken een optimale comfortregeling mogelijk.  

Kenmerken OVUS mat zwarte designsets

• Oogstrelende design

• Thermostatisch voorbereid

• Dubbel instelbaar

• Uitvoeringen designsets:
   - recht, haaks, en dubbel haaks (knop links of rechts)

• Uitvoeringen onderblokken:
   - haaks met de knop rechts of links en rechte uitvoering met de knop links of rechts (omkeerbaar)

• Aansluitsets 14/2, 16/2 of 15 mm, met mat zwarte rozetten (apart te bestellen)

• Thermostatische regelelementen M30x1,5:
   -Drayton mat zwart/chroom
   -OVUS zwart/zwart en Picco mat zwart (apart te bestellen)

Bekijk hier voor het assortiment DRL OVUS Mat Zwarte Designkranensets, Aansluitsets- en Regelelementen bij Rensa.