Productnieuws

NIEUW! Grundfos MIXIT

Grundfos introduceert een nieuw product: MIXIT. Grundfos MIXIT combineert alle componenten uit een traditionele menggroep in een totaaloplossing. Daardoor is het mogelijk om een complete menggroep in een mum van tijd te installeren.

Installatie

Met MIXIT behoren losse onderdelen tot de verleden tijd. In plaats van het installeren van 8-12 losse componenten hoef je bij de MIXIT alleen de pomp en de MIXIT te installeren. De intelligentie in de MIXIT helpt je bovendien bij het inbedrijfstellen van het systeem. Dat scheelt een hoop installatietijd.

Techniek

MIXIT integreert de controller, de terugslagklep, het regelventiel, de actuator, de smoorklep, de verschil drukklep en de sensoren in één plug-and-play product. En dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar werkt de menggroep al tijdens de constructiefase.

MIXIT ondersteunt meerdere verwarmingstoepassingen. Bovendien kan hij worden gebruikt in zowel drukloze 3-wegtoepassingen als 2-wegtoepassingen met drukregeling. Ten slotte maakt de ingebouwde bus-communicatie integratie met gebouwbeheersystemen mogelijk.

Inbedrijfstellen

Grundfos MIXIT werkt met onze MAGNA3 circulatiepomp. De MIXIT en de MAGNA3 kunnen zowel met elkaar communiceren als met de Grundfos GO-app. Met deze app kun je beide componenten in bedrijfstellen, de werking aanpassen en het resultaat constant in de gaten houden.

Data

MIXIT heeft meer dan 100 datapunten. Daardoor weet je op elk moment precies hoe de installatie functioneert en kun je vroegtijdig ingrijpen als het systeem niet optimaal werkt. De extra data zorgt daarmee voor minder faal en- servicekosten.

Kijk voor meer informatie op: www.grundfos.nl

Bekijk het assortiment

 
 
Meer weten over Grundfos?