Productnieuws

Nieuw bij Rensa: Geberit Mapress systemen

De naam Mapress staat al 50 jaar voor een technologisch geavanceerd leidingsysteem met economisch superieure, vernuftige verbindingstechnologie. Daarmee heeft Geberit Mapress al hele generaties installateurs de weg gewezen van bewerkelijke verbindingstechnologieën naar de eenvoudige en doeltreffende perstechniek. Door het brede scala van robuuste materialen, het brede assortiment en de talrijke combinatiemogelijkheden overtuigt Geberit Mapress door zijn universele karakter en is het systeem niet meer weg te denken uit het dagelijkse werk in de installatiebranche.

Het toonaangevende systeem

Diverse Geberit Mapress systemen bieden exact passende en economische oplossingen voor de verschillende soorten installaties in de utiliteitsbouw, voor speciale toepassingen en industriële leidinginstallaties. Mapress is leverbaar in rvs, CuniFe, C-staal en koper. Door de grote bandbreedte van de leidingdiameters, de fittingen van verschillende materialen en met verschillende afdichtringen, laten zich naast de gebouwtechniek ook vrijwel alle toepassingsgebieden zoals zonne-energie en industriële installaties afdekken. Voor de scheepsbouw wordt Geberit Mapress ook in het hier niet nader beschreven materiaal Mapress CuniFe aangeboden.

Geberit Mapress afdichtringen

Welke producten met Geberit Mapress aanvoersystemen kunnen worden getransporteerd, hangt niet alleen van het materiaal van de leiding af, maar ook van de gekozen afdichtring. Geberit Mapress biedt daarom speciale O-ringen voor verschillende vloeibare en gasvormige media aan die vrijwel alle toepassingen in de gebouwtechniek en industrie afdekken.

Schone aansluiting

Geberit Mapress systemen vinden overal goede aansluiting. Door een breed scala aan adapters kan Mapress probleemloos op andere Geberit aanvoersystemen worden aangesloten. Met de Geberit MasterFix-adapter kan Mapress bovendien zonder gereedschap en veilig aan Geberit installatiesystemen worden geschroefd.

Bekijk het assortiment