Productnieuws

Nieuw: de Remeha Elga Ace Monoblock en Mercuria Ace Monoblock.

Meer installatiegemak, minder geluid binnenshuis en betere prestaties met monoblock-warmtepompsystemen van Remeha

Met de introductie van de Elga Ace Monoblock (hybride) en de Mercuria Ace (hybride en all-electric) Monoblock biedt Remeha haar afnemers nog meer keuze en installatiegemak. Bovendien biedt dit premium product een hoger rendement en een lagere geluidbelasting binnenshuis dan de standaard split-systemen. Voor de installateur betekent het gebruik van monoblock-systemen dat hij geen certificaat voor F-gassen nodig heeft om deze hybride en all-electric oplossingen te installeren.

Een belangrijk voordeel van deze (hybride) warmtepompen in monoblock-uitvoering is dat ze net als alle toestellen in de Ace-familie zijn uitgerust met het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. Dit maakt het gebruik van de Smart Start App mogelijk, waardoor ingebruikname veel eenvoudiger is. En met Remeha Connect is ook het beheer op afstand mogelijk.  

Eén serie buitendelen

De monoblocks die Remeha bij de Elga Ace en de Mercuria Ace toepast, vormen één en dezelfde serie, verkrijgbaar in de capaciteiten 4, 6, 8 en 10 kW (enkelfase) en 12 en 16 kW (driefase). Voor hybride warmtepompsystemen zijn de 4 en 6 kW-uitvoering in bijna alle gevallen toereikend.

Warmte via water overdragen

Bij een monoblock warmtepomp zitten niet alleen de compressor en verdamper in de buitenunit, maar ook de platenwisselaar en de pomp. Het koudemiddel blijft daardoor binnen het gesloten circuit in de buitenunit.

Eenvoudig te bedienen

Voor het regelen en bedienen van de (hybride) warmtepomp levert Remeha een eigen regelunit vanuit het Ace-platform. Deze blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en zorgt dat zowel de installateur als de gebruiker het toestel eenvoudig kunnen bedienen. Verder is de regeling standaard voorbereid, en bij de Mercuria Ace monoblocks reeds in het toestel ingebouwd, op het regelen van twee verwarmingszones. Deze instelling is snel en eenvoudig in te schakelen, zodra dat bij een klant wenselijk is.

Extra subsidie door Energieklasse A+++

De monoblock-uitvoeringen van de Elga Ace en Mercuria Ace hebben een hoog rendement en zijn daardoor voorzien van Energielabel A+++. Afhankelijk van het bivalente vermogen kan de totale subsidie oplopen van € 2.925 voor een 4 kW toestel tot wel € 4.125 bij een 16 kW uitvoering.

Bekijk het assortiment