Productnieuws

Offerte of calculatie woonhuis aanvragen? Dat doe je online bij Albrand

De website van Albrand biedt optimaal gemak voor de installateur. Zo geeft de website de mogelijkheid om een offerteaanvraag of een berekening voor de benodigdheden in een woonhuis digitaal in te dienen. Alle benodigde gegevens zijn dan direct bij hen bekend zodat de offerte volledig is afgestemd op de wensen van de installateur.

Calculatie woonhuis

Een calculatie woonhuis opvragen werkt heel eenvoudig. Via de button ‘Calculatie woonhuis’ op de homepagina van de website vul je eerst de projectgegevens in. Vervolgens vul je de bijbehorende oppervlaktes per verdieping in. Daarna geef je aan wat de primaire installatie is: een ketel, stadsverwarming, een warmtepomp of een WKO-installatie. Dan vul je in of de vloerverwarming bedoeld is als hoofdverwarming, bijverwarming of droogbouw. Tot slot kun je aangeven of je de offerte inclusief montage door Albrand wil en of je nog een naregeling wenst. Op basis van alle gegevens die je hebt ingevuld, zie je direct een calculatie op je beeldscherm verschijnen die je als pdf kunt afdrukken.

Offerte aanvraag

Heb je een groot of specifiek project dat je graag wil laten calculeren door Albrand? Vraag dan een offerte aan via de button ‘Offerte aanvraag’. Na het versturen van je aanvraag, ontvang je binnen 7 werkdagen een offerte.

Wil je nog meer gemak? Bekijk dan ook onze overige buttons op de website. Via de button ‘Stofarm inslijpen’ vraag je eenvoudig een offerte aan voor het stofarm inslijpen van je project of voor het monteren en inslijpen van Knauf Brio dekvloerpanelen. En via de button ‘Regelingen configurator’ verkrijg je razendsnel een componentenlijst voor de benodigde naregelingen van je project.

www.albrand.nl